Remastery Oblivionu a Falloutu 3 jsou možná ve vývoji
i Zdroj: Hrej.cz
Fallout 3 Novinka Remastery Oblivionu a Falloutu 3 jsou možná ve vývoji

Remastery Oblivionu a Falloutu 3 jsou možná ve vývoji

Dominik Tománek

Dominik Tománek

19. 9. 2023 10:47 4

Soudní proces FTC (Federální obchodní komise) vs. Microsoft se opět dostává do hledáčku pozornosti. Soud je sice v tento moment prakticky rozhodnutý, ale odhalování nových důvěrných informací stále pokračuje. Tentokrát dokumenty naznačují, že studia jako Bethesda Game Studios a id Software pracovala (pracují?) na řadě her, včetně nového Doomu, Dishonored 3 a remasterů The Elder Scrolls IV: Oblivion a Fallout 3.

Reklama

  • Uniklé dokumenty umožnily nahlédnout do plánů Microsoftu
  • V plánu byly remastery Oblivionu a Falloutu 3

Jedním z těchto dokumentů je roadmapa, kterou sdílela Resetera. Dokument je zjevně několik let starý, protože obsahuje termín vydání hry Starfield v roce 2021. Jsou zde také odkazy na „Project Hibiki“, z něhož se stal Hi-Fi Rush, který se přesunul z konce roku 2021 na začátek roku 2023. Jde tedy o roadmapu, která ještě nebyla ovlivněna covidem. Je také třeba mít na paměti, že dokumenty jsou z doby předtím, než Microsoft v březnu 2021 dokončil akvizici společnosti ZeniMax. Je zde tedy možnost, že se plány výrazně změnily nebo byly zcela zrušeny. 

Za pozornost určitě stojí remaster Oblivionu, který byl plánovaný na rok 2022. Podobně je to i s předělávkou Fallout 3, která by se podle dokumentu měla dočkat vydání příští rok. 

Remastery Oblivionu a Falloutu 3 jsou možná ve vývoji
i Zdroj: ResetEra

K dokumentu je potřeba přistupovat s jistou mírou skepse. I ty nejlépe připravené firemní plány se mohou změnit a není zaručeno, že se ještě dostaly do fáze výroby nebo spatří světlo světa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama