Remasterovaná kolekce Life is Strange vyjde v únoru příštího roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remasterovaná kolekce Life is Strange vyjde v únoru příštího roku

Remasterovaná kolekce Life is Strange vyjde v únoru příštího roku

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 9. 2021 07:30

Původně plán na vydání v letošním září, posléze odklad bez určení na počátek příštího roku, nyní upřesnění na konkrétní měsíc. Kolekce remasterů prvního Life is Strange od Dontnodu a jeho prequelu od aktuálních opatrovníků série ze studia Deck Nine oznamuje nové datum vydání. Po předchozím ohlášení odkladu se dvojice her dostaví v hezčí podobě s půlročním zpožděním.

Reklama

  • Remasterovaná kolekce Life is Strange upřesňuje datum vydání
  • Po předchozím odkladu vyjde balíček obou dílů 1. února 2022

Dříve udaná příčina zpoždění spojená s obtížemi okolo koronaviru, kterým jako mnoho dalších čelí vývojáři z Deck Nine od předchozího roku, způsobí posun kolekce na 1. února 2022. Square Enix chce přinést Life is Strange i Before the Storm na každou z platforem, kam zamířilo i nejnovější pokračování True Colors, což znamená na PlayStation 4|5, Xbox One, Xbox Series, PC, Switch a Stadii. V tomto bodě se nicméně hodí připomenout, že ani poslední díl nenavštívil zatím každou z platforem, neboť jeho návštěva Switche byla před časem odložena.

Podíváme-li se na bližší odlišení remasterů od originálů, najdeme samo sebou největší pokrok zejména ve věci vizuálu – od celkového nasvícení, přes modely postav a prostředí, až po přidání plného motion capture obličejů do prvního dílu. Before the Storm se naproti tomu nafoukne i po stránce obsahu, a kromě vylepšení grafiky přidá i obsah původní Deluxe edice, přinášející sadu obleků a doplňující epizodu Farewell, sledující shledání mladších verzí Chloe a Max.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama