Remaky Max Payne 1 a 2 jsou nyní v plné produkci, Control 2 už je v hratelné fázi
i Zdroj: Hrej.cz
Max Payne 1&2 Remake Novinka Remaky Max Payne 1 a 2 jsou nyní v plné produkci, Control 2 už je v hratelné fázi

Remaky Max Payne 1 a 2 jsou nyní v plné produkci, Control 2 už je v hratelné fázi

Dominik Tománek

Dominik Tománek

Po více než dvou letech od oficiálního oznámení se remaky her Max Payne 1 a 2 konečně dostaly do plné produkce.

Reklama

Ve své nejnovější finanční zprávě studio poskytlo aktuální informace o projektech, které jsou v současné době ve vývoji, počínaje velmi očekávaným remakem, který spojí první dva díly série. Podle nedávné zprávy tedy remake vstoupil do plné produkce ve druhém kvartálu letošního roku.

Kromě poskytnutí aktuálních informací o remaku Max Payne 1 a 2 společnost Remedy Entertainment také prozradila více o stavu Control 2 a projektu s kódovým označením Condor, hře pro více hráčů zasazené do světa Control. Co se týče vydávání hry, Remedy jedná s potenciálními partnery, ale stále se musí rozhodnout, zda hru vydá samo, nebo najde vydavatele. Projekt Condor také vstoupil do plné produkce v březnu 2024 a tým se v současné době soustředí na tvorbu map a typů misí a zároveň pokračuje v interním i externím testování hry, přičemž to druhé probíhá v omezené míře.

Vývojáři remaku Max Payne 1 a 2 poskytli také malou aktualizaci ohledně svého nejnovějšího titulu Alan Wake 2. V říjnu by mělo dorazit DLC The Lake House.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama