Remake The Last of Us Part 1 vyjde v září na PC i konzole zároveň, tvrdí tajemný účet
i Zdroj: Naughty Dog
The Last of Us Novinka Remake The Last of Us Part 1 vyjde v září na PC i konzole zároveň, tvrdí tajemný účet

Remake The Last of Us Part 1 vyjde v září na PC i konzole zároveň, tvrdí tajemný účet

Radek Raudenský

Radek Raudenský

8. 6. 2022 13:16

Ještě před pár dny byl Twitter účet „The Snitch“ poměrně neznámým, po konferenci State of Play i zveřejnění informací o nové hře od Kodžimy ale nabral poměrně rychlou popularitu. Právě na zdi tohoto účtu se totiž několik dní před konferencí PlayStationu objevil celý program akce, na což následoval jednoduchý příspěvek „Overdose“, který se odkazoval na jméno spekulovaného projektu od Hidea Kodžimy.

Reklama

  • Dle tajemného účtu, který ještě před konáním zveřejnil program State of Play, se na září chystá vydání remaku The Last of Us
  • Kryptická zpráva naznačuje současné vydání na PC i konzole

Tento účet ale kryptickými zprávami pokračuje. Dnes totiž zveřejnil příspěvek, kde píše „Part 1 – 2.9.2022“ společně s emotikony ovladače a notebooku. Komentující se následně shodli na tom, že The Snitch tím odkazuje na spekulovaný remake The Last of Us Part 1, který by dle jeho informací měl vyjít 2. září, a to současně na počítače i konzole.

Je nutné podotknout, že spekulace o remaku prvního dílu The Last of Us se internetem šíří už několik měsíců. Stejně tak i fakt, že by novinka měla vyjít na počítač. Vzhledem k iniciativě Sony podpořit své prodeje na počítačích bychom se nedivili, kdyby remake skutečně vyšel ve stejný čas na obě platformy. Kvůli malé průkaznosti účtu a absenci oficiálních informací je ale stále nutné toto tvrzení brát s nadsázkou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama