Remake Prince of Persia Sands Of Time překonal „důležitý milník“
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Remake Prince of Persia Sands Of Time překonal „důležitý milník“

Remake Prince of Persia Sands Of Time překonal „důležitý milník“

Dominik Tománek

Dominik Tománek

23. 11. 2023 10:00

Ubisoft se podělil o aktuální informace o remaku Prince of Persia The Sands of Time a prozradil, že dlouho odkládaná hra překonala "důležitý milník" ve svém vývoji.

Reklama

  • Původní hra nedávno oslavila 20 let od vydání
  • Remake teď podle tvůrců překonal důležitý milník

Nedávno uplynulo 20 let od vydání hry Prince of Persia The Sands of Time, což znamená, že od doby, kdy se fanouškům poprvé dostaly do rukou Dýky času, uplynuly celé dvě dekády. To by sice měl být důvod k oslavě, ale zároveň je to i bolestná připomínka toho, že stále nemáme žádné konkrétní informace o remaku Písků času, který byl v roce 2021 odložen na neurčito a v roce 2022 byl jeho vývoj znovu zahájen s novým týmem.

Na X/Twitteru se oficiální účet Prince of Persia podělil o připomínku výročí a označil Prince of Persia The Sands of Time za "jeden z nejhrdinštějších příběhů ve videohrách". Krátce poté do vlákna účet přidal letmé informace o vývoji remaku, kde oznámil, že v Ubisoft Montreal překonali důležitý interní milník.

Nebylo jasně řečeno, jaký milník vývoje tento remake právě překročil, ale vzhledem k tomu, že byl restartován teprve loni, zdá se pravděpodobné, že je hra stále ve velmi raném stádiu. Zdá se také velmi nepravděpodobné, že bychom z něj v blízké budoucnosti něco viděli. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama