Remake Persona 3 i Persona 5: Tactica se v neděli stanou skutečností. Podívejte se na nejnovější uniklé trailery z obou her
i Zdroj: Atlus
Novinka Remake Persona 3 i Persona 5: Tactica se v neděli stanou skutečností. Podívejte se na nejnovější uniklé trailery z obou her

Remake Persona 3 i Persona 5: Tactica se v neděli stanou skutečností. Podívejte se na nejnovější uniklé trailery z obou her

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 6. 2023 07:05

Nedávné úniky znovu potvrdily svou pravdivost. Postupně sílící informace, že japonská společnost Atlus chystá na nedělním přenosu Xboxu učinit několik větších oznámení u série Persona, byla de facto potvrzena. Díky únikům obou trailerů už víme, že se pracuje na remaku Persona 3 a novém spin-offu Persona 5. Obě hry si můžete prohlédnout už nyní, stejně jako dobu jejich vydání.

Reklama

  • Na internet unikly plné trailery remaku Persona 3 i spin-offu pátého dílu
  • Persona 3 Reload vyjde podle videa z chystané akce Xboxu začátkem roku 2024 a Persona 5 Tactica 17. listopadu
  • Obě hry budou v den vydání přidány do služby Game Pass

V souladu s posledními úniky insidera Im A Hero Too se remake třetího dílu jmenuje Persona 3 Reload. V oznamovacím traileru jsou k vidění záblesky aktualizovaných cutscén, které 17 let po originále připomínají spíše nejnovější pátý díl, vylepšené vizuální efekty, některé souboje a dungeony a několik vedlejších aktivit. Marketing Xboxu také dává jasně najevo, že hru oznámí on. Hra bude podle ukázky oficiálně odhalena na Xbox Games Showcase během 11. června a podle traileru vyjde někdy na začátku roku 2024.

Titul je vytvářen pomocí Unreal Enginu (což je u série novinka), přičemž jako platformy jsou uvedeny Xbox Series, Xbox One a PC (a day-one Game Pass). Nicméně nelze vyloučit ani PlayStation. Jak už totiž ukázal dříve, stále se bavíme o prezentaci Microsoftu, a tedy pokud hra vyjde i mimo jejich platformy, nejspíše se tak dozvíme po konci prezentace. 

Ostatně, tato skutečnost má svou tradici. Neuvedení všech platforem najednou se totiž loni stalo i u loňského odhalení Persona 3 Portable a Persona 4 na akci Microsoftu, takže při uvedení na trh může i remake možná přijít na PS5 a PS4, popř. Switch.

To bychom měli první z úniků, nicméně jak už jsme řekli, je tu další. Jak už hlásala řada hráčů, když se před pár dní nazpátek hovořilo o tom, že název spin-offu Persona 5 bude Persona 5 T, písmeno T stojí u hry jako zkratka slova Tactica a půjde o taktické RPG s postavami Persona 5. Titul využívá tahové souboje v duchu XCOMu a má výtvarný chibi styl s jinou proporcí těl postav, což je pro celou Personu 5 poměrně nezvyklé. Níže se podívejte na oznamovací trailer, ve kterém nechybí souboje ani klidnější pasáže.

Podle uniklého traileru bude Persona 5 Tactica venku ještě dříve než Remake, a to konkrétně 17. listopadu. Vzhledem k tomu, že se jedná o oznamovací trailer pro nedělní akci Xboxu, jsou zde znovu zmíněny pouze jeho platformy, nicméně jak už padlo, vyjít může i na jiné. 

Stejně jako u remaku zakončeme vše tím, že Persona 5 Tactica bude ihned po svém vydání k dispozici skrze službu Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama