Redout je duchovní nástupce Wipeoutu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Redout je duchovní nástupce Wipeoutu

Redout je duchovní nástupce Wipeoutu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

19. 5. 2016 14:30
Reklama

Nad absencí série Wipeout se v novinkách dojíme pravidelně a při četných příležitostech. Jednak se co chvíli spekuluje o tom, kdo by mohl případné pokračování udělat, občas se k této značce vyjádří i samotná Sony a zdaleka nejčastěji vás informujeme o nějakém projektu, který by si přál na legendu navázat. Jako v tomto případě.

Redout je právě takovou hrou a jeho autoři o něm prohlašují, že půjde o nejrychlejší závodní titul pro PC i konzole PS4 a Xbox One. Vyjít by měl ještě letos a pokud vám přesně tohle futuristické zběsilé létání chybí, zkuste štěstí a přihlaste se na webu 34bigthings.com do uzavřené bety.

Vývojáři ze studia 34BigThings říkají, že jejich počin má být poctou hrám jako F-Zero, Wipeout, Rollcage nebo POD. Redout nabídne klasickou kariéru, šest závodních týmů s unikátními vznášedly, celkem 20 tratí ve čtyřech prostředích, sedm typů závodů (Time Attack, Speed, Survival, Race, Last Man Standing, Arena Race, Score-Based Endurance), populární power-upy, podporu více monitorů a naštěstí i split-screen až pro čtyři hráče na jedné obrazovce.

Nutno uznat, že hra zatím vypadá docela dobře, má poměrně zajímavý vizuální styl a ani hudební doprovod nezní špatně. Očividně jde v první řadě o poctu výše zmíněným klasikám, ale vzhledem k tomu, že jen pár her jako Formula Fusion zatím představuje pro Redout reálnou konkurenci, má taková staromódní arkáda poměrně slušnou šanci oslovit hezkých pár pamětníků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama