Ředitelka studia MDHR prozradila, kolik času zabere dokončení Cuphead: The Delicious Last Course
i Zdroj: MDHR
Cuphead Novinka Ředitelka studia MDHR prozradila, kolik času zabere dokončení Cuphead: The Delicious Last Course

Ředitelka studia MDHR prozradila, kolik času zabere dokončení Cuphead: The Delicious Last Course

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 6. 2022 08:30

Přesně za dva týdny dorazí The Delicious Last Course, propracované rozšíření náročné plošinovky Cuphead, které by mělo potrápit minimálně stejně jako základní hra. Jak dlouho přídavek vydrží?

Reklama

  • Maja Moldenhauer naznačila herní dobu rozšíření pro Cuphead
  • Zkušení hráči si s ním údajně poradí za tři až pět hodin

O rozšíření v rozhovoru pro magazín Wccftech promluvila ředitelka studia MDHR - Maja Moldenhauer. Zmínila například nový kus pevniny, kde se další šílené dobrodružství bude odehrávat. “Je to zatím náš největší ostrov. Je zde pět obřích bossů, dají se zde ale najít také různá tajemství a výzvy,” řekla s tím, že o nich by nerada nic konkrétního prozrazovala, aby někomu nezkazila překvapení.

Cuphead: The Delicious Last Course předvádí tuhý boss fight, Ms. Chalice neví, kam dřív skočit
i Zdroj: Studio MDHR

Cuphead: The Delicious Last Course předvádí tuhý boss fight, Ms. Chalice neví, kam dřív skočit

Geoff Keighley přislíbil, že se na konferenci spojené s akcí Summer Game Fest představí také očekávané DLC pro Cuphead. A…

9. 6. 2022 21:47

Pokud už máte splněnou základní hru, patrně vás zajímá, kolik času bude potřeba k dokončení rozšíření. Moldenhauer uvedla, že velmi záleží na dovednostech daného hráče, ostřílení matadoři však budou mít hotovo zhruba za tři až pět hodin. 

Oproti původní hře by se The Delicious Last Course měl lišit mimo jiné také designem jednotlivých úrovní, autoři se rozhodli trochu experimentovat. Ředitelka ale zároveň dodala, že s novou postavičkou Miss Chalice bude možné projít i původní obrazovky. 

Moldenhauer závěrem potvrdila, že název rozšíření zrcadlí skutečnost, že už Cuphead žádný další obsah neobdrží. Studio MDHR se do budoucna hodlá věnovat jiným projektům, rozhodně chce zůstat ve světě animace, pravděpodobně ale zkusí trochu jiné žánry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama