Zpět na článek

Diskuze: RECEPT: Pizza jako od kmotra...

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

4fan
4fan
Level 1 Level 1
24. 3. 2006 18:43

Komentáře tohoto uživatele máš zablokované.

jrzid lol to sou loosri,tohle bylo v levelu asi pred rokem :D

signalizer
signalizer
Level 1 Level 1
25. 3. 2006 14:40

Komentáře tohoto uživatele máš zablokované.

@4fan „Z časopisu Level jsme si vypůjčili materiál pro jeden hodně netradiční článek, který vám určitě pomůže poté, co „zalehnete na matrace“ a začnete hrát Godfathera.“

...lamo.

Ykarne
Ykarne
Level 1 Level 1
25. 3. 2006 20:35

Komentáře tohoto uživatele máš zablokované.

@signalizer Přesně tak, a navíc Recepty s časem nestárnou... tedy jak které, ale dodnes se vaří speciality z hluboké minulosti.

storm2
storm2
Level 1 Level 1
25. 3. 2006 06:28

Komentáře tohoto uživatele máš zablokované.

slint, a ja mam uz od vcera tak hroznou chut na pizzu, neska si ji pudu dat a hotovo!

ta v clanku vypada luxusne, jen si dovolim poznamku, ze italove tam davaj platky sunky vcelku, nikoliv nadrobno jako u nas, a houbicky nakladany a taktez v celku, nikoliv suseny. a to s tim rajcatovym zakladem je jasny - kecup je ta nejvetsi prasarna co muze bejt (jednou sem to zazil v pizzerii na dobrisi, nedalo se to zrat, bylo tam snad pul piksly, a to este k tomu kecup osobne nesnasim). nejlepsi je klasickej rajcatovej protlak, coz je prave ta omacka o niz mluvil farinxp - zavareny mlety rajcata. sakra ja si poslintal triko

Zdeněk Princ
Zdeněk Princ
Level 1 Level 1
27. 3. 2006 05:28

Komentáře tohoto uživatele máš zablokované.

@storm2 Pan Ital se projevil.....:))

Buono alla bocca (???)

Reklama
Reklama