RE Village uvidíme na Tokyo Game Show
i Zdroj: Hrej.cz
Resident Evil Village Novinka RE Village uvidíme na Tokyo Game Show

RE Village uvidíme na Tokyo Game Show

Radek Raudenský

Radek Raudenský

1. 9. 2020 12:33 1

Díky spekulacím jsme o novém díle Resident Evil věděli hodně dopředu. Capcom hru oficiálně odhalil v červnu, zatím jsme se ale nedočkali žádného gameplaye přímo ze hry. To by se ale mohlo tento měsíc změnit, jelikož Capcom chce hru ukázat na nadcházející Tokyo Game Show 2020.

Reklama

Tokyo Game Show je obrovskou akcí, na kterou každý rok přichází několik stovek tisíc fanoušků her. Jak tomu ale bylo u mnoha jiných akcí, i zde se nakonec přešlo k online vysílání. Capcom i kvůli svým problémům tak využije tuto akci a o RE Village odhalí více informací, i když se tak původně mělo stát už v srpnu.

Od nového dílu máme čekat spoustu nového. First-person akce nás přesune do role Ethana, který musí odhalit tajemství v zasněžené, leč tajemné vesnici. Potkáme zcela nové nepřátele a Capcom slibuje vyšťavení kapacit nové generace.

Resident Evil Village will be part of Tokyo Game Show 2020 Online and Capcom's own TGS LIVE 2020!https://t.co/jXTSrLQqkI

We know that gamers were excited to learn more in August so we apologize for the delay. Stay tuned.#REVillage#ResidentEvil

— Capcom Dev 1 (@dev1_official) September 1, 2020

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama