Quantum Error ukazuje gameplay záběry
i Zdroj: TeamKill Media
Novinka Quantum Error ukazuje gameplay záběry

Quantum Error ukazuje gameplay záběry

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 3. 2021 07:54

Studio TeamKill Media doposud záběry z Quantum Error šetřilo, z chystané first-person střílečky se k nám většinou dostaly pouze krátké útržky, které o hře příliš nevypovídaly. Stopáž poslední ukázky je však o něco výživnější.

Reklama

V první řadě jde o demonstraci arzenálu zbraní. Osamocený hrdina začíná s klasickou brokovnicí, na přesilu nepřátel bere rychlopalnou pušku, na delší vzdálenosti pak poslouží odstřelovačka. A když dojde munice, jsou v záloze elektrické kleště nebo hasičská sekera.

Zbraní je opravdu hodně. Hrdina naštěstí nemusí vše tahat pěšky, na delší přesuny využívá šestikolové vozítko, které ho bezpečně dopraví, kam potřebuje. Ukázka předvádí také interiéry, kde designéři připravili zdánlivě nepřekonatelné překážky, například spalující oheň. S ním ale rychle zatočí voda z požární hadice.

 

 

Za zmínku stojí také zdejší zlořádi. Ti mají totiž poměrně tuhý kořínek, nevzdávají se ani poté, co přijdou o hlavu. Dojde i na hlavy, které se obejdou bez těla, jelikož zvládají levitovat v prostoru. Jejich chapadla patrně odkazují na inspiraci dílem H.P. Lovecrafta.

Quantum Error chtějí autoři vydat ještě letos, datum vydání nicméně stanovené nemají. Hra vychází na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series a Xbox One.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama