Quantum Error láká na Future Games Show
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Quantum Error láká na Future Games Show

Quantum Error láká na Future Games Show

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 3. 2021 08:19

First-person střílečka Quantum Error měla být původně k dispozici už během launche konzole PlayStation 5, vývojáři ze studia TeamKill Media však byli nuceni datum vydání posunout. O novince se více dozvíme na akci Future Games Show.

Reklama

Na skutečnost upozorňuje krátký teaser, autoři vybrali pár krátkých záběrů přímo ze hry. K vidění je zmutovaný pavouk a několik dalších monster, která usilují o život hlavního hrdiny. Ten je naštěstí na podobné situace dobře vybaven, neřádům předvádí sílu moderních střelných zbraní.

Z krátkého teaseru by se na Future Games Show mohla stát ucelenější ukázka. A protože zatím stále není známo, kdy Quantum Error vyjde, mohlo by dojít i na oznámení konkrétního termínu. Krom konzolí PlayStation 4 a PlayStation 5 zamíří také na Xbox Series, Xbox One a později se objeví také na PC.

Jarní Future Games Show pod záštitou magazínu GamesRadar+ je naplánována na 25. března. Na akci se objeví společnosti Electronic Arts, SEGA, Warner Bros. Games, Team 17 a další, pořadatelé slibují, že se ukáže 40 her.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama