Původní Warzone nově vyjde jak Warzone Caldera, bude fungovat vedle Warzone 2.0
i Zdroj: Activision
Novinka Původní Warzone nově vyjde jak Warzone Caldera, bude fungovat vedle Warzone 2.0

Původní Warzone nově vyjde jak Warzone Caldera, bude fungovat vedle Warzone 2.0

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 11. 2022 12:29

Společně s vydáním nové iterace Warzone 2.0 začali hráči diskutovat, co se stane s původním Warzone, který vyšel společně s Modern Warfare v roce 2019. I tomuto projektu se Activision ve svém rozsáhlém blogovém příspěvku věnoval a opět potvrdil, že vedle Warzone 2.0 bude fungovat i původní Warzone.

Reklama

  • Současný Warzone vyjde nově jako Warzone Caldera
  • Zachová si současnou podobu, bude fungovat vedle Warzone 2.0

Ten se ale dočká určitých změn. Zbraně a veškerý postup v rámci Warzone 2.0 bude spojený s Modern Warfare 2. Důvodem má být zpětná vazba komunity, technické limitace a také potřeba zjednodušit nový Warzone tak, aby hráči neměli v možnostech hry zmatek. Warzone tak po vydání Warzone 2.0 a ujištění se, že hra běží plynule, vyjde jako Warzone Caldera.

Activision tak poprvé oficiálně potvrdil, že veškeré skiny či zbraně budou přístupné pouze v rámci Warzone Caldera. Stejně tak se budeme muset minimálně při vydání rozloučit s menšími mapami jako Rebirth Island či Fortune’s Keep. Zatím není jasné, zdali se Activision alespoň v malém měřítku bude snažit o další vývojovou podporu Warzone Caldera, nebo ponechá hru ve stejném stavu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama