První vlna banů v The Finals omylem dopadla i na bežné hráče
i Zdroj: Embark Studios
The Finals Novinka První vlna banů v The Finals omylem dopadla i na bežné hráče

První vlna banů v The Finals omylem dopadla i na bežné hráče

Dominik Tománek

Dominik Tománek

1. 1. 2024 14:00

Vývojářské studio Embark Studios nasadilo první velkou vlnu banů ve své free-to-play střílečce The Finals, zdá se však, že se to dotklo i některých hráčů, kteří nepodvádějí.

Reklama

  • Tvůrci z Embark Studios spustili první vlnu banů 
  • Bohužel se jim podařilo rozdat bany i hráčům, kteří nepodvádějí 
  • Situace se už u některých vyřešila

Minulý týden jsme vás informovali o tom, že hra The Finals začíná být terorizována cheatery. Podle hráčů téměř v každé lobby v hodnoceném režimu podvádí alespoň jeden člověk. Tvůrci se rozhodli zakročit. První velký pokus o udělování banů se odehrál velmi rychle, prakticky ze dne na den, a mnoho hráčů, kteří ve hře nepodváděli, má teď omylem zablokované účty. Tom Warren, editor serveru The Verge, informoval o této situaci prostřednictvím Twitteru a uvedl, že zákazy se dotkly mnoha různých hráčů, včetně streamerů.

Ačkoli zatím od Embark Studios nepřišlo žádné oficiální vyjádření, již se objevují hráči informující o tom, že došlo ke zrušení jejich zákazů. Ačkoli byla hra The Finals nedávno vydána, už se jí podařilo rychle vytvořit silnou komunitu, která se na tuto frenetickou střílečku z pohledu první osoby rychle upnula. Falešné bany mohou být neuvěřitelně frustrující, ale zdá se, že vývojáři začínají problém řešit a snad se brzy objeví oficiální vysvětlení.

Hra jinak slaví úspěchy, za prvních 15 dní od spuštění si ji vyzkoušelo přes 10 milionů hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama