První možnost vyzkoušet si The Division Resurgence je tady. Jak se přihlásit do alfa testu?
i Zdroj: Ubisoft
Mobilní hraní Tom Clancy’s The Division Resurgence Novinka První možnost vyzkoušet si The Division Resurgence je tady. Jak se přihlásit do alfa testu?

První možnost vyzkoušet si The Division Resurgence je tady. Jak se přihlásit do alfa testu?

Jakub Fišer

Jakub Fišer

20. 7. 2022 16:55

Po premiéře Diablo Immortal od Blizzardu svět mobilního hraní vyhlíží další velkou novinku. Bude jí The Division Resurgence, open-world kooperativní akce od Ubisoftu. A vývojáři nyní přichází s dobrou zprávou pro zájemce.

Reklama

  • The Division Resurgence alfa test startuje již zítra, 21. července
  • První uzavřený test “pro každého” bude probíhat na území Evropy
  • K vyzkoušení bude několik misí a také vedlejší aktivity pro 1 až 4 hráče

Jen před pár dny, 15. července Ubisoft na oficiálních stránkách hry oznámil, že spouští registraci do testovací alfa verze. Samotný test bude probíhat nejprve na území Evropy, a to od 21. do 28. července. Pozdějších testů se údajně zúčastní i hráči z dalších koutů světa.

Co musíte udělat, abyste se do alfy registrovali? Stačí zamířit na web Ubisoftu, kliknout na “Register”. Pak si jen vyberete platformu, na které budete hrát (Android či iOS/iPadOS), přihlásíte se k vašemu Ubisoft účtu (přihlásit se lze i pomocí Facebooku, Discordu nebo účtu PlayStation či Xbox) a po vyplnění e-mailu vám přijde k podepsání dohoda o mlčenlivosti (anglicky NDA).

První trailer na The Division Resurgence je tady. Odhaluje grafiku i gameplay
i Zdroj: Ubisoft

První trailer na The Division Resurgence je tady. Odhaluje grafiku i gameplay

Ubisoft nedávno oznámil svou novou chystanou hru – Tom Clancy’s The Division Resurgence. Tato mobilní novinka nyní dostává…

14. 7. 2022 12:40

V rámci testovací verze bude k dispozici několik prvních příběhových misí, dojde ale i na některé oblíbené aktivity v otevřeném světě, jako je sběr zásob a záchrana rukojmí. Dostupné mise a aktivity v otevřeném světě bude samozřejmě možné hrát buď sólo, nebo v kooperaci až pro 4 hráče. Další obsah, jako je Dark Zone a režim PvP, bude k dispozici v budoucích testech, uvádí Ubisoft.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama