Příští rok se pustíme do bojů s hordami pavouků v novém Starship Troopers: Extermination
i Zdroj: Offworld Industries
Novinka Příští rok se pustíme do bojů s hordami pavouků v novém Starship Troopers: Extermination

Příští rok se pustíme do bojů s hordami pavouků v novém Starship Troopers: Extermination

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 11. 2022 16:33

Franšíza Starship Troopers dostane další videoherní adaptaci. Značka byla pro herní vývojáře po dlouhou dobu zapomenuta, letos jsme se ale dočkali oživení ve formě strategie Starship Troopers: Terran Command, která nedopadla zas tak špatně. Navázat by na to měl nový titul s podtitulem Extermination.

Reklama


Na rozdíl od nedávného přírůstku se ale v tomto případě dočkáme kooperační střílečky až po 12 hráčů. Kvalitu by mělo zajistit i studio, které na hře pracuje – jde o kanadský tým Offworld Industries, které má za sebou tvorbu oceňovaného Squad či Beyond the Wire.

Hra nás posadí do role vojáka v přední linii, který bojuje proti horde pavouků. „Postavte se v roli vojáka elitní skupiny Depp Space Vanguard a připravte se na zabití pár brouků. V tomto boji nebudete nikdy sami, do bitvy proti krvežíznivým mimozemšťanům se na planetě Valaka postavíte bok po boku s dalšími Vanguardy. Pracujte společně na splnění úkolů, získání zdrojů a stavění vlastní báze. Úkolem je utéct z mapy skrze bod extrakce.“

Hra bude obsahovat tři hratelné třídy, systém postupu, pět různých typů nepřátel, masivní mapu a třeba systém pingování. K vydání by mělo dojít v příštím roce skrze předběžný přístup na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama