Příští Assassin's Creed se vydá mezi vikingy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští Assassin's Creed se vydá mezi vikingy

Příští Assassin's Creed se vydá mezi vikingy

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

7. 4. 2019 08:04 20
Reklama

Série Assassin's Creed je tu s námi už od roku 2007 a za tu dobu stihla vyprodukovat více než dvě desítky her. I přesto, že co se zasazení jednotlivých dílů týče, autoři hojně cestují v čase i prostoru, fanouškům stále nedocházejí nápady, kam by se série mohla podívat příště. A podle posledních informací to vypadá, že na vysněnou exkurzi do Japonska či na divoký západ si budeme muset ještě chvíli počkat.

Tématem příštího dílu série Assassin's Creed by totiž měli být vikingové. Informace se začala šířit po bližším prozkoumání plakátu v The Division 2, na kterém je vyobrazen artefakt Apple of Eden, známý právě z asasinské série. Na plakátu je výrazný nápis "Valhalla", odkazující na síň v Asgardu, kam za doprovodu valkýr přicházejí padlí severští bojovníci.

S odhalením poprvé přišel youtuber JorRaptor zhruba dva týdny po vydání druhého dílu The Division, opravdovou váhu ale této spekulaci dodalo až její potvrzení na serveru Kotaku. Jason Schreier totiž o týden později přispěchal s informací, že o zasazení mezi vikingy slyšel od dvou nezávislých zdrojů už před několika měsíci a vzhledem jeho historii s podobnými úniky nelze jinak, než tuto informaci považovat za pravdivou. Hra je prý interně nazývána jako projekt "Kingdom" a vyjde v roce 2020.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama