Připravte si sekery. Kreslená co-op mlátička Rotwood od tvůrců Don't Starve dorazila do předběžného přístupu
i Zdroj: Klei Entertainment
Novinka Připravte si sekery. Kreslená co-op mlátička Rotwood od tvůrců Don't Starve dorazila do předběžného přístupu

Připravte si sekery. Kreslená co-op mlátička Rotwood od tvůrců Don't Starve dorazila do předběžného přístupu

Dominik Tománek

Dominik Tománek

25. 4. 2024 12:00

Sestavte svůj tým, vylepšujte vybavení a bojujte s roztomile zkaženými příšerami v Rotwood, nové hře od Klei Entertainment, která je nyní k dispozici v předběžném přístupu.

Reklama

  • Studio Klei Entertainment vyslalo kooperativní mlátičku Rotwood do světa
  • Hra bude v režimu předběžného přístupu přibližně rok 
  • Už teď nabízí 10 až 25 hodin herního času 

Klei Entertainment je studio, u kterého stojí za to sledovat, co zrovna vyvíjí. V minulosti vydalo oblíbené hry, jako jsou survival hra Don't Starve, tahovka Invisible Inc. nebo oblíbená stealth akce Mark of the Ninja. Momentálně pracují na sci-fi survival hře Dread Pilots, která by měla ještě letos dorazit do předběžného přístupu. Nyní se ale ve stejné formě objevila na Steamu roztomilá akční hra Rotwood.

Rotwood je kooperativní hra, která kombinuje prvky žánrů jako jsou klasické mlátičky, akční RPG a roguelike hry. Jak je u studia Klei zvykem, hra má výrazný a extrémně barevný kreslený výtvarný styl. Místní osazenstvo roztomilých příšerek bojuje v krajině, která připomíná nejen minulá díla studia, ale také hry jako Hades.

Přežití není procházkou růžovým sadem…

Ve hře můžete bojovat buď sami, nebo až ve čtyřčlenných skupinách. Postavíte se proti příšerám a k dispozici budete mít spoustu dovedností, brnění a zbraní, které lze použít k vytváření komb. „Přežití ... není procházkou růžovým sadem," píší tvůrci na oficiální stránce hry. Ve fázi předběžného přístupu bude Rotwood dostupná přibližně rok, ale už teď obsahuje čtyři biomy a poskytuje přibližně 10 až 25 hodin herního času. Samozřejmě se ale bude postupně rozšiřovat. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama