Připravte se na další akce. Ještě tento měsíc nás čeká přenos od Annapurny i Grasshopperu. Druhý z nich ukáže vítaný remaster
i Zdroj: Grasshopper Manufacture
Novinka Připravte se na další akce. Ještě tento měsíc nás čeká přenos od Annapurny i Grasshopperu. Druhý z nich ukáže vítaný remaster

Připravte se na další akce. Ještě tento měsíc nás čeká přenos od Annapurny i Grasshopperu. Druhý z nich ukáže vítaný remaster

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 6. 2023 06:50

Posledních několik let jsme si zvykli na to, že si každá herní firma pořádá vlastní herní showcase a Annapurna Interactive není výjimkou. Na nedávném Summer Game Festu nechyběla informace, že se vrátí letos, a to už koncem tohoto měsíce. Vedle toho ovšem došlo i na jiné oznámení. Vůbec poprvé jsme se například dozvěděli, že svou první show v historii uskuteční i společnost Grasshopper Manufacture, vývojáři No More Heroes či Lollipop Chainsaw, která oznámila remaster Shadows of the Damned.

Reklama

  • Během posledních dní byly oznámeny dvě brzké herní akce
  • Každoroční Annapurna Interactive Showcase se vrátí 29. června od 21:00
  • A vůbec první Grasshopper Direct dorazí 15. června v 06:00

Vydavatel nezávislé tvorby Annapurna Interactive oznámil, že svůj každoroční showcase živě odvysílá 29. června ve 21:00 našeho času a že zde nabídne hned několik různých „odhalení a oznámení" a jednak „jedno z největších oznámení, které zatím mohl nabídnout“.

Co konkrétně se však pod těmito slovy – a zejména posledním spojením – ukáže, to ještě nevíme. Annapurna má totiž relativně napilno a mimo nového Silent Hill: Townfall chystá např. i puzzle hru COCOON, FPS dinosauří survival The Lost Wilds nebo také Open Roads. Jisté jej tedy pouze to, že přehlídka bude i letos patrně velice zajímavá a že se znovu vyplatí si ji živě naladit.

Co byste si měli naladit ještě předtím, je ovšem druhá zmíněná akce. Ačkoli totiž Grasshopper neřadíme zrovna mezi největší firmy, na Devolver Direct ukázal, že dokáže překvapit, když oznámil remaster Shadows of the Damned. V rámci oznamovacího traileru, který doplnil Devolver Direct, ukázal vydavatel z remasteru 13 let staré akce krátkou ukázku i grafiku, ačkoli nepotvrdil, kdy bude hra uvedena na trh nebo na jaké platformy zamíří.

To, že se to může změnit, naznačuje ovšem konec traileru. Podle zmíněného videa se totiž první Grasshopper Direct uskuteční už příští čtvrtek 15. června od 6 hodin ráno, a to s tím, že se tam (zřejmě) dozvíme něco o tomto remasteru, jakož i o tom, na co autoři lákají v oficiálním odpočtu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama