Přichází nový král bizarních zvířecích simulátorů? V této hře hrajete za veverku se zbraní
i Zdroj: Steam / Daniel DeEntremont
Kuriozity Novinka Přichází nový král bizarních zvířecích simulátorů? V této hře hrajete za veverku se zbraní

Přichází nový král bizarních zvířecích simulátorů? V této hře hrajete za veverku se zbraní

Jakub Fišer

Jakub Fišer

17. 8. 2022 09:40

Zvířecí simulátory oficiálně vstoupily do dějin jako nejbizarnější žánr videoher. Korunu všemu nasadil hlavně kozí Goat Simulator, který se stál takřka kultem. Na piedestalu jej však možná brzy vystřídá nový hit – Squirrel with a Gun.

Reklama

  • Nový zvířecí simulátor přináší jako hlavní postavu veverku se zbraní
  • Budete moci prozkoumávat otevřený svět a střílet z různých pistolí a samopalů
  • Squirrel with a Gun zatím nemá datum vydání, jako první však dorazí na PC (Steam)

Squirrel with a Gun (doslova “veverka se zbraní”) je sandboxová hra s otevřeným světem, ve kterém bude hlavní náplní průzkum a střelba, jak poznamenává jediný tvůrce i designér Daniel DeEntremont. Není příliš jasné, o co ve hře půjde, nebo jestli je vůbec v plánu nějaký příběh. Traileru však nelze upřít značně matrixovskou atmosféru (agenti v oblecích a brýlích, až idylicky klidné předměstí).

První gameplay trailer nám každopádně ukazuje rozsáhlé předměstí, také interiéry jednotlivých domů, ale i speciální vědeckou laboratoř. Kromě základní zbraně Colt 1911 pravděpodobně bude k dispozici i samopal Uzi a řada dalších zbraní, které však vývojář zatím neodhalil. Kromě zbraní bude možné svou veverku upravovat, měnit barvu srsti a přidávat i doplňky, jako jsou pokrývky hlavy či různé oblečky.

Pokud jde o zpracování, z traileru vypadá titul naprosto skvěle – aby také ne, když jej pohání Unreal Engine 5. Jakožto indie titul bude nejspíše překypovat grafickými chybami, což ale může být v tomto případě (stejně jako u Goat Simulatoru) jedině ku prospěchu věci.

Titul již má vlastní stránku v obchodě Steam, zatím ale není na prodej. Squirrel with a Gun nezná své datum vydání. Vývojář Dan DeEntremont je však velmi aktivní na Twitteru, kde ukazuje i záběry, které se do traileru nevešly. Pokud vám chybí pořádná městská akce a věříte, že GTA 6 je daleko, Squirrel with a Gun je nejspíš to ideální pro vás.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama