Přichází Grunex Masters o 70 000 Kč!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přichází Grunex Masters o 70 000 Kč!

Přichází Grunex Masters o 70 000 Kč!

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 6. 2020 16:00
Reklama

Také netrpělivě čekáte na opětovné otevření hodnocených her ve Valorantu? Patříte k těm, které to táhne ke hraní o něco víc, než jen o nápis WIN na obrazovce? Grunex si pro všechny tyto nedočkavce připravil dosud největší tuzemskou ligu Grunex Masters v nové střílečce od Riotu. Hrát se bude několik týdnů a ti nejlepší si mezi sebe rozdělí celkem 70 000 Kč.


Grunex Masters je otevřené pro každého

Tedy skoro - maximální počet míst je omezen, proto neváhejte a zaregistrujte se co nejdříve. K registraci je nutné založit si Grunex účet na našem webu.

Přichází Grunex Masters o 70 000 Kč!
i Zdroj: Hrej.cz

Tohle nebude o náhodě

Žádný "den blbec" ani "zrovna mi vynechala myš" - svůj výkon musíte předvést každý týden v kvalifikacích nebo v soubojích ve skupině. I když se probojujete na vrchol, nemáte vyhráno, mnohem těžší bude se na něm udržet. Výhra připadne pouze těm nejlepším z nejlepších. Máte na to?

Podrobné informace ZDE.


Pravidla ve zkratce

První část - kvalifikace: Po úvodní kvalifikaci, která se odehraje už následující víkend, postoupí nejlepších 16 týmů do dvou skupiny - "lepší" skupiny A a "horší" skupiny B. Právě tyto skupiny jsou pro celé Grunex Masters nejdůležitější, za umístění v nich totiž získáváte body do celkového umístění. (Ve všech následujících kvalifikacích už postupují vždy jen 4 nejlepší týmy - viz níže)

Druhá část - STAGEJakmile budeme mít jasno o složení obou skupin, začne fáze STAGE. Ta trvá celý týden a týmy ve skupinách se utkají systémem každý s každým. Výsledky těchto soubojů určí, kdo se udrží ve skupině A (nejlepší 4 týmy), kdo bude hrát o postup či sestup mezi skupinami (zbylé 4 týmy z A a nejlepší 4 týmy z B) a kdo ze skupin vypadne (zbylé 4 týmy z B).

Třetí část - BarážNejhorší celky ze skupiny A a nejlepší ze skupiny B se utkají mezi sebou. Vítězové si zajistí umístění ve skupině A, poražení se musí spokojit se skupinou B.

Čtvrtá část - Bodování: Na konci každé STAGE se všem týmům ve skupinách udělí body za jejich postavení. Tyto body se budou všem týmům sčítat v průběhu celého trvání Grunex Masters a nakonec určí, kdo postoupí do Grand Finále. Skupina A je samozřejmě bodovaná lépe, než skupina B.

Tyto čtyři části se pak budou opakovat každý týden. Kvalifikace určí, které čtyři nové týmy uvidíme ve skupině B, a následovat budou souboje ve skupině, baráž a bodování. Na programu je celkem pět týdnů těchto soubojů.

Podrobné informace ZDE.


Skutečně je o co hrát, pizepool je enormní

V Grand Finále se bude hrát o finanční odměnu, která tu u turnajů ve Valorant ještě nebyla. Neuvěřitelných 70 000 Kč si rozdělí 4 nejlepší týmy. 

Přichází Grunex Masters o 70 000 Kč!
i Zdroj: Hrej.cz

Podrobné informace ZDE.

This competition is not affiliated with or sponsored by Riot Games, Inc. or VALORANT Esports.

Tato soutěž není nijak spojena ani sponzorována společností Riot Games, Inc. nebo VALORANT Esports.

PODROBNÉ INFORMACE, PŘESNÁ DATA I KONKRÉTNÍ PRAVIDLA NAJDETE PO KLIKNUTÍ SEM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama