Premiéra, která stojí za pozornost. Třetí díl slovenské hry The House of Da Vinci míří na mobilní telefony
i Zdroj: Steam / Blue Brain Games
Mobilní hraní Novinka Premiéra, která stojí za pozornost. Třetí díl slovenské hry The House of Da Vinci míří na mobilní telefony

Premiéra, která stojí za pozornost. Třetí díl slovenské hry The House of Da Vinci míří na mobilní telefony

Jakub Fišer

Jakub Fišer

27. 9. 2022 11:40

Série logických příběhových her jménem The House of Da Vinci patří k těm nejoblíbenějším na PC, vyšla dokonce i na Nintendo Switch. Nyní tvůrci ze slovenského studia Blue Brain Games přináší hru plnou hádanek i na mobilní telefony.

Reklama

  • Na mobilní zařízení přichází hra The House of Da Vinci
  • Pro PC a Switch – a nyní i pro mobily a tablety – ji vyvíjí slovenské studio Blue Brain Games
  • Titul má nabídnout původní grafiku i příběh, zájemce vyjde na 149 Kč

Příběhem hry vás provádí přímo sám Leonardo Da Vinci, umělec a vynálezce, který dal světu třeba padák nebo první tank. Nejnovější titul The House of Da Vinci kombinuje hádanky, logické výzvy a také příběh renesanční Itálie, kde se chopíte role Giacoma, Da Vinciho pomocníka.

Vývojáři slibují, že pro vyřešení všech hádanek bude nutné cestovat nejen časem, ale i prostorem. Z prvního traileru to vypadá, že třetí díl The House of Da Vinci pro mobilní telefony nabídne i původní grafický kabátek z počítačů.

The House of Da Vinci 3 přichází na telefony a tablety s operačním systémem Android, respektive iOS/iPadOS. Protože jde o velkou hru z PC a konzolí, je pochopitelné, že není zdarma. Na obou platformách za novinku zaplatíte 149 Kč včetně DPH. K mání je pro vyzkoušení taktéž první a druhá epizoda v rámci trialu Lite.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama