Později, ale přece. Slibný PvE survival Nightingale dorazí po odkladech až příští rok
i Zdroj: Inflexion Games
Novinka Později, ale přece. Slibný PvE survival Nightingale dorazí po odkladech až příští rok

Později, ale přece. Slibný PvE survival Nightingale dorazí po odkladech až příští rok

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

22. 8. 2023 22:05

Jak ukazují vývojáři Inflexion, smyslem herních konferencí nemusí být za každou cenu jen odhalení něčeho nového, na co se upnou oči hráčů, ale také opačně – přijít s odklady toho, o čem již delší dobu víme. Na Opening Night Live udělali koneckonců právě to, i když to není úplně příjemné. V rámci své krátké upoutávky na Nightingale informovali tak o tom, že během vývoje došlo k dalšímu odkladu.

Reklama

  • Nightingale vstoupí do předběžného přístupu během 22. února 2024
  • Oznámení navazujícího odkladu doprovodilo i nové gameplay video

Podle nového videa, které o odkladu informuje, vyjde chystaná akce až 22. února 2024, a to navíc v dřív oznámeném předběžném přístupu. Jedná se tak o vcelku výrazné zpoždění, kdy původní plán měl vyjít už o léta dříve. Původní načasování early accessu bylo studiem totiž zamýšleno už na rok 2022, načež se oznámilo, že se hra odkládá na první půlku roku 2023. 

Důvodem tehdejšího odkladu byl přechod z Unreal Enginu 4 na Unreal Enginu 5, který měl pomoci se zkrášlením titulu. Příčinou toho současného odkladu je pak něco jiného. Vývojáři se snaží, aby finální verze byla co možná nejlepší.

„Po letech obětavé práce týmu s nadšením oznamujeme, že Nightingale vstoupí do předběžného přístupu s datem 22. února 2024," uvedl vývojář Aaryn Flynn, generální ředitel Inflexion Games a bývalý šéf BioWare.

Jak Flynn přiznává, toto datum je skutečně o několik měsíců později, než sami doufali, nicméně jako studio si prý zakládají hlavně na kvalitě dodaného produktu a také spokojenosti hráčů.

„Chceme zajistit, aby hra splnila očekávání naší vlastní komunity, která hrála při dosavadním vývoji zásadní roli. Snažíme se o to, aby Nightingale nejen naplnil naši vlastní vizi, ale také aby se stal ceněným místem, které budou naši hráči [v PvE otevřeném světě] prozkoumávat a objevovat se svými přáteli po mnoho dalších let."

Jak už bylo dříve popsáno, Nightingale je ve svém jádru hlavně PVE hra o přežití v otevřeném fantasy světě. Hrát ji lze sólo nebo v kooperaci, kdy možností je třeba stavět, vyrábět i bojovat, zatímco se vydáváte skrze mystické portály do různých fantastických říší.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama