PowerWash Simulator trápí kuriózní bug. Spadne, když se hráči podívají do slunce
i Zdroj: Steam
Kuriozity Novinka PowerWash Simulator trápí kuriózní bug. Spadne, když se hráči podívají do slunce

PowerWash Simulator trápí kuriózní bug. Spadne, když se hráči podívají do slunce

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 7. 2022 15:21

Slunce umí být pořádně nebezpečné. Ví to ti, kteří někdy usnuli při opalování na pláži, trpí na kožní nemoc, nebo… hráli multiplayer PowerWash Simulator. Tato novinka, slavící obří úspěch nejen u předplatitelů služby Xbox Game Pass, totiž trpí dost bizarní technickou chybou. Pokud hráči na Xboxu při hře více hráčů pohlédnou na slunce, spadne.

Reklama

  • Bug v PowerWash Simulator shodí hru, když se na Xboxu v multiplayeru podíváte do slunce
  • Autoři pracují na opravě

PowerWash Simulator vyšel 14. července a okamžitě zaujal svým meditativním obsahem. Čištění prostředí vysokotlakým metačem vody je prostě příjemným zážitkem, navíc i pro celé týmy čističů. V takovém případě si ale musí hráči dávat velký pozor. Pokud se na konzolích Xbox podívají na slunce a začnou se hýbat, dost pravděpodobně jim hra spadne. Za problémy zřejmě stojí špatně nastavený efekt odlesků na kameře. Upozornili na něj přímo autoři ze studia FuturLab, když hráče informovali o tom, že pracují na hotfixu. Také je požádali, aby prostě nezírali na slunce, i když uznávají, že nejde o úplně ideální řešení problému.

Aktualizace by měla dle odpovědi zaslané blogu kotaku vyjít někdy na konci tohoto týdne. 

PowerWash Simulator je dle dat agregátoru Steam250 druhou nejlépe hodnocenou hrou na Steamu pro rok 2022. S 98 % kladných recenzí jej předčila jen PC verze rebootu God of War.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama