Povinnost pro fanoušky Hogwarts Legacy. Telefon Redmi Note 12 přijde ve speciální kouzelnické edici
i Zdroj: Xiaomi / Wizarding World
Hogwarts Legacy Novinka Povinnost pro fanoušky Hogwarts Legacy. Telefon Redmi Note 12 přijde ve speciální kouzelnické edici

Povinnost pro fanoušky Hogwarts Legacy. Telefon Redmi Note 12 přijde ve speciální kouzelnické edici

Jakub Fišer

Jakub Fišer

27. 3. 2023 09:25

Opětovný boom tematiky Harry Potter díky videohře Hogwarts Legacy chtějí využít pro svůj úspěch i výrobci mobilních telefonů. Čínské Xiaomi přispěchalo s řadou Redmi Note 12 a jeden z modelů je stylizován jako „Harry Potter edice“.

Reklama

  • V dubnu se představí nový telefon Redmi Note 12 Turbo
  • Dorazí také ve verzi Harry Potter, pod záštitou Wizarding World
  • Cena této speciální edice ani dostupnost zatím není známá

Zatím nepředstavený model Redmi Note 12 Turbo by měl přijít kromě své klasické varianty také v edici Harry Potter. Balíček limitované edice bude obsahovat školní kouzelnické roucho, šátek, hůlku a slavné suvenýry Harryho Pottera: kartičky nebo zvací dopis do Bradavic.

Kromě toho by měl samotný smarthone nabízet velký OLED displej, až 16 GB RAM, 5000mAh baterii s 67W nabíjením a zbrusu nový výkonný čipset Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 2. Představen by měl být až v dubnu, v Česku se zatím prodávají jeho souputníci: Redmi Note 12 5G, Note 12 Pro a 12 Pro+.

Není úplně jasné, kde všude se bude speciální edice Redmi Note 12 Turbo Harry Potter prodávat. Nicméně Xiaomi se spojilo s firmou Wizarding World, která zaštiťuje veškeré projekty s kouzelnickou tematikou, třeba i Hogwarts Legacy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama