Potrapte své mozkové závity hrátkami s gravitací. Fyzikální puzzle hra Relicta je k dostání zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Potrapte své mozkové závity hrátkami s gravitací. Fyzikální puzzle hra Relicta je k dostání zdarma

Potrapte své mozkové závity hrátkami s gravitací. Fyzikální puzzle hra Relicta je k dostání zdarma

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

21. 1. 2022 17:50

V pozměněné nabídce Epic Game Storu se opět skví nová hra zdarma. Po příležitosti ukořistit bezplatně 4X strategii Galactic Civilizations 3 dostáváme neméně lákavou možnost zabrousit do žánru hádanek a logického myšlení. Nejnovějším nabízeným kouskem se stává first-person puzzle hra Relicta.

Reklama

  • Epic Game Store momentálně rozdává logickou hru Relicta
  • Od příštího čtvrtka bude vystřídána za stylizovanou robotickou akci DAEMON X MACHINA

Hra nezávislého španělského studia Mighty Polygon bude zadarmo k dispozici až do 27. ledna. Jejím prostřednictvím získáte poměrně netradiční šanci vyrazit až do srdce Měsíce s posláním zachránit svou dceru. K ruce dostanete hned několik zajímavých hraček, tou nejužitečnější je ale určitě pár rukavic sloužíc k ovládání gravitace a magnetických sil. Není tak náhodou, že právě hrátky s fyzikálními zákonitostmi budou vaším největším spojencem.

Po uplynutí vymezeného času příští čtvrtek na další změnu žánru a vystřídání hlavolamů za hektickou akci DAEMON X MACHINA. Počin vývojářů z Marvelous lze nejvýstižněji vystihnout jeho přirovnáním k Armored Core od FromSoftware. Hlavním rysem hratelnosti se tak po vzoru konkurenční série stává boj z pohodlí kokpitu bojového mecha, jehož schopnosti přizpůsobujete vlastnímu vkusu i nastalé situaci. Hra nabízí singleplayer, kompetitivní multiplayer i kooperativní režim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama