Pokračování filmu Detective Pikachu je zase o krok blíže. Údajně už má režiséra
i Zdroj: Legendary Pictures / Tisková zpráva
Novinka Pokračování filmu Detective Pikachu je zase o krok blíže. Údajně už má režiséra

Pokračování filmu Detective Pikachu je zase o krok blíže. Údajně už má režiséra

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 3. 2023 09:35 1

Specializovaný magazín Deadline přinesl zprávu dle které má dlouho připravovaný druhý díl filmu Detective Pikachu konečně podepsat režiséra. O vedení natáčení se má postarat nepříliš profláklý Jonathon Krisel, autor seriálu Portlandia. Dohoda ale prý ještě není úplně stoprocentní.

Reklama

  • Filmový Detective Pikachu 2 zřejmě má režiséra
  • Se studiem Legendary údajně jedná Jonathon Krisel

O druhém Detective Pikachu jsme vás informovali před měsícem, kdy mluvčí studia Legendary Pictures ubezpečil fanoušky že film stále vzniká, jen se nikam významně neposunul. Teď už se zřejmě práce rozjíždějí o něco svižnějším tempem. Kromě Krisela by měl být s projektem spjat také scenárista Chris Galletta, známý nezávislým teenagerským dobrodružstvím The Kings of Summer.

Na filmu Detective Pikachu 2 se stále pracuje. Žádných konkrétnějších informací se ale zatím nedočkáme
i Zdroj: Warner Bros. / Legendary Pictures

Na filmu Detective Pikachu 2 se stále pracuje. Žádných konkrétnějších informací se ale zatím nedočkáme

V souvislosti s adaptacemi her v poslední době mluvíme především o seriálu The Last of Us nebo filmech se Sonicem. Mezi…

3. 2. 2023 11:55

To by potvrzovalo, že se k práci nevrátí původní tvůrčí tým vedený režisérem Robem Lettermanem. O filmu jako takovém stále nevíme vůbec nic a jistý není ani návrat Ryana Reynoldse jako titulního mluvícího Pokémona (i když se jeho role v zápletce prvního filmu významně změnila). Můžeme připomenout, že první film měl premiéru už v roce 2019. Pokračování bylo potvrzeno souběžně s jeho příchodem do kin, od té doby se ale o Detective Pikachu 2 téměř nemluvilo.

Vedle toho vzniká i druhý díl herní série. Ten byl taktéž oznámen už v roce 2019 a taktéž o něm moc neslýcháme. V září loňského roku ale zápis na LinkedInu jednoho z programátorů naznačil že se hra blíží dokončení.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama