Podpořte vývoj hry Deliver Us The Moon
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podpořte vývoj hry Deliver Us The Moon

Podpořte vývoj hry Deliver Us The Moon

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 2. 2016 11:48 4
Reklama

Vývojáři z nizozemského studia KeokeN Interactive spustili před několika týdny na Kickstarteru kampaň, jejímž cílem je s pomocí fanoušků zajistit financování zajímavé hry Deliver Us The Moon. Jejich čas pomalu vypršel, ale zatím nedosáhli svého cíle, a proto žádají hráče o pomoc.

Autoři si jako cíl nastavili vybrat 100 tisíc eur. Do konce kampaně zbývá 10 dnů a dosud dosáhli přibližně na tři čtvrtiny plánované částky. Na hru přispělo více než 2300 lidí, kteří se chtějí vypravit na tajnou měsíční misi ve snaze zachránit celé lidstvo.

Na nás ukázka ze hry, kterou jsme vysílali v rámci HrejTV, udělala slušný dojem, a rádi bychom tvůrci touto cestou podpořili. Pokud se i vám hra líbila a nejste si jistí, zda autoři na Kickstarteru uspějí, podejte jim pomocnou ruku. O jejich slibném počinu referují i zahraniční média jako o malé hře, které má velké ambice a chce vypadat jako AAA titul.

První epizoda by měla vyjít letos v srpnu na PC a Xbox One. Velmi zajímavě vypadají i stretch goaly, které jsou ale zatím v nedohlednu. Za příspěvek v minimální výši 15 eur, tedy asi 405 korun, už bude vaše nejen hra samotná, ale i jméno v titulcích a na webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama