Podívejte se na další potvory z Wild Hearts. Ukázka vysvětluje principy systému Karakuri
i Zdroj: Koei Tecmo / Electronic Arts
Wild Hearts Novinka Podívejte se na další potvory z Wild Hearts. Ukázka vysvětluje principy systému Karakuri

Podívejte se na další potvory z Wild Hearts. Ukázka vysvětluje principy systému Karakuri

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 10. 2022 09:46

Wild Hearts se krátce po oznámení dostávají do rukou zástupcům z řad médií a influencerů, což znamená, že máme k dispozici další důležité informace a také ukázky přímo ze hry.

Reklama

  • Objevily se záběry z preview verze Wild Hearts
  • Uvidíte souboje s dalšími potvorami (Sapscourge, Ragetail)
  • Stavby v rámci systému Karakuri vyžadují speciální materiál

Komentovanou ukázku připravil například magazín IGN. Z ní se dozvídáme o vedlejších úkolech, které mohou být aktivovány na mapě nebo u ohniště. Většinou zahrnují lov zvířat, s nimiž jste se již potkali, za odměnu dostanete body potřebné pro odemčení nových dovedností nebo materiály určené k upgradům.

Redaktorka prozradila, že je ve hře celkem osm různých typů zbraní. Mezi ty jednodušší patří katana, těžší to budete mít s lukem či paraplíčkem Wagasa. Velká část ukázky se věnuje systému Karakuri. Vyšlo najevo, že výstavba obranných zdí, harpun a dalších obléhacích strojů nebude zadarmo. Vyžaduje totiž speciální materiál, na který natrefíte během pobíhání po světě, případně cílenými útoky na konkrétní body na těle přerostlých potvor, což evidentně není tak jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát. Stavby následně zůstanou ve světě, tedy pokud je bestie Kemono nezničí. 

K videu od IGN přikládáme další ukázky, v nichž můžete zahlédnout další zvířata, vidět je například Sapscourge nebo Ragetail a mnoho dalších.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama