Podívejte se, jak se hraje Star Wars Outlaws. První gameplay trailer vypadá naprosto božsky
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Podívejte se, jak se hraje Star Wars Outlaws. První gameplay trailer vypadá naprosto božsky

Podívejte se, jak se hraje Star Wars Outlaws. První gameplay trailer vypadá naprosto božsky

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 6. 2023 20:30 1

Proběhlá akce Ubisoft Forward sice rozhodně nepatřila k nejsilnějším a u některých částí se museli i skalní fanoušci nervózně ošívat, reputaci ale snadno napravila první hratelnostní ukázka z očekávaného Star Wars Outlaws od Ubisoft Massive. Desetiminutovka z hraní totiž vypadá opravdu skvěle.

Reklama

  • První gameplay trailer ze Star Wars Outlaws je parádní
  • Ukazuje stealth, boj, příběhové cutscény, honičku i výlet do vesmíru

Záběry nejdříve ukazují hrdinku Kay Vess během neúspěšného pokusu o kradmé plížení nepřátelskou základnou. Kromě základních prvků stealthu a ovládání chlupatého parťáka jsme také svědky parkouru nebo příjemně dynamických soubojů a přestřelek. Akce ale rychle přechází do exteriéru, kde můžeme vidět honičku s nepřátelskými bandity. Video dále ukazuje dialogy, ve kterých můžeme oceňovat velmi detailní prostředí i propracované animace. Na samotný závěr se pak dočkáme i pořádného vesmírného dogfightu a lákání na plnohodnotný průzkum vesmíru.

Na hře je patrná inspirace sérií Uncharted, zároveň by ale mělo jít o open-world. Celkem bez debat jde o jednu z nejhezčích her, které v současnosti Ubisoft vyvíjí a jsme zvědaví, jaký bude výsledek.. Star Wars Outlaws by mělo vyjít během příštího roku. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama