podcast-hpod-ma-kratsiho-zpravodajskeho-bratricka-co-je-hrej-shortcut
Novinka Podcast hPod má kratšího zpravodajského bratříčka. Co je Hrej ShortCut?

Podcast hPod má kratšího zpravodajského bratříčka. Co je Hrej ShortCut?

Redakce

Redakce

17. 6. 2022 15:35

Podcast hPod už vychází více než šestnáct let a čítá stovky epizod. Po letech jsme se ale rozhodli opět rozšířit řady podcastů vydávaných na Hrej.cz a ke klasickým objemnějším diskuzím přidat i výrazně rychlejší a stručnější formát. Navíc chceme čtenářům přinášet shrnující a lehce stravitelný zpravodajský servis na konci týdne. Z těchto myšlenek vzešel Hrej ShortCut.

Reklama

V ShortCutu pro vás každý pátek nachystáme stručné herní zpravodajství z uplynulého týdne. Pokud tedy nestíháte konzumovat herní novinky, nebo chcete prostě jen být rychle v obraze, v pár minutách se dozvíte to nejdůležitější i se stručným kontextem. Samozřejmě hlasem vašich oblíbených redaktorů.

ShortCut navazuje na nedávno spuštěný systém newsletterů a je s nimi úzce propojen, i když je svébytným formátem který samozřejmě můžete odebírat skrz vaše oblíbené podcastové platformy, ať už jde o Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, přímo náš web, nebo další. Společně s novinkovým souhrnem tak všechny formáty představují naši snahu o poskytnutí shrnujícího zpravodajského servisu na konci každého týdne. Zároveň se takto snažíme rozšiřovat naši nabídku audioobsahu, třeba i pro posluchače, kteří na klasický hPod nemají čas.

Týdenní souhrn - Týden "E3 bez E3" je za námi, Xbox vyložil karty na stůl
i Zdroj: XboxEra

Týdenní souhrn - Týden "E3 bez E3" je za námi, Xbox vyložil karty na stůl

Xbox s Bethesdou do toho pořádně šlápli, i přes absenci herního svátku jsme toho viděli mnoho.

17. 6. 2022 15:10
1

ShortCut má za sebou dvě pilotní epizody a rozhodně nás zajímá Vaše zpětná vazba, ať už jde o připomínky, názory nebo faktické poznámky. Tu můžete poskytovat zde v komentářích, na našem Discordu, nebo na redakční mailové adrese redakce@hrej.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama