Po nepovedeném rozdávání klíčů se Scavengers otevírá všem hráčům zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Scavengers Novinka Po nepovedeném rozdávání klíčů se Scavengers otevírá všem hráčům zdarma

Po nepovedeném rozdávání klíčů se Scavengers otevírá všem hráčům zdarma

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

2. 5. 2021 08:35

Týmová akce nezávislého studia Midwinter Entertainment otevírá bránu všem hráčům. Po neúspěšném Twitch eventu, během kterého část hráčů neobdržela slíbenou vstupenku do Early Accessu, se studio rozhodlo strategii změnit. Od včerejšího dne je proto hra bezplatně dostupná všem.

Reklama

  • Připravovaná free-to-play akce Scavengers otevírá Early Access všem PC hráčům
  • Stalo se tak po problému s rozdáváním klíčů na dedikovaném Twitch eventu

Náhlou změnu plánů doprovodil i nedostatek klíčů na Steamu. Kreativní ředitel Scavengers a spoluzakladatel Midwinter Josh Holmes odůvodnil situaci nečekanou vlnou zájmu. Jako kompenzaci rychle vyčerpaných zásob došlo na rozhodnutí studia k nahrazení distribuce Steam klíčů variantou pro Epic Game Store.

Jak už bylo ale řečeno, prvoplánová politika se změnila. Podle oficiálního sdělení Midwinter mělo hru touto dobou vyzkoušet už 100 tisíc hráčů, což se nevyhnutelně projevilo na stabilitě serverů, a tudíž i hodnocení hráčů. To v době psaní textu připadá na Steamu na nepříliš lichotivých 59 %, přičemž technická stránka věci je pouze jedním z důvodů. Tím druhým, a výrazně palčivějším, je totiž údajná nezajímavost obsahu, způsobující odliv hráčů po chvilce hraní.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama