PlayStation Plus Extra v kostce
i Zdroj: Komerční sdělení
Novinka PlayStation Plus Extra v kostce

PlayStation Plus Extra v kostce

Komerční sdělení
7. 7. 2022 15:39

PlayStation Plus se sice od 22. června 2022 spojuje se službou PlayStation Now a nastávají tak drobné změny v organizaci, pravidelné měsíční zásobování novými hrami v rámci členství ale zůstává samozřejmostí. Prostřední ze tří nových členských plánů nazvaný příhodně PlayStation Plus Extra představuje ideální volbu pro ty, kteří se nespokojí se základem, ale nevyžadují ten největší nadstandard. Předplatitelům tohoto plánu se tak mimo jiné otevírá celý masivní katalog plný titulů ke stažení.

Reklama

Zlatá střední cesta

Těm, kteří se rozhodnou pro PlayStation Plus Extra, jsou pochopitelně zpřístupněny všechny funkce zahrnuty v základním členství PlayStation Plus Essential – pravidelné hry zdarma, online multiplayer i cloudové úložiště na „sejvy“. K těm ovšem hráč navíc získává ještě přístup do speciálního katalogu her, který čítá na 400 různých titulů pro PS4 i PS5. Hry lze navíc po stažení hrát lokálně. PS Plus Extra je tak v podstatě nadstavbou nad PS Plus Essential, výhody oproti základnímu balíčku jsou ale významné.

Tři varianty předplatného

Předplatné členského plánu je k dispozici ve třech různých časových trváních. Stejně jako samotným dělením členství na Essential, Extra a Premium se tak Sony snaží co nejvíce přizpůsobit preferencím a možnostem každého hráče. Nejvýhodnější roční, které v přepočtu stojí 217 Kč za měsíc, lze tedy pořídit za 2600 Kč. Pokud se nechcete zavázat na celý rok a pouze toužíte po tom zpříjemnit si letní prázdniny, i na vás v Sony pomýšleli. Prostřední tříměsíční předplatné se svou cenou 1040 Kč vychází na 347 korun měsíčně. Nejkratší předplatné, měsíc členství, lze poté zpřístupnit za 365 Kč a můžete si tak díky němu službu pro začátek třeba jen vyzkoušet.

Jak se stanu členem?

Pokud preferujete širokou škálu způsobů platby za vámi vytouženou službu a zároveň pohodlný a rychlý způsob koupě, není nic jednoduššího, než využít právě služby portálu Herní-kupony. Ačkoliv v budoucnu již nebude možné zakoupit zde přímo kupon na samotné členství, lze prostřednictvím Herních-kuponů stále nabít PS peněženku. Pomocí zůstatku právě v této peněžence si poté hravě můžete opatřit i zmiňované PS Plus Extra členství. Ke všemu stačí několik málo kliknutí myší.

Vstříc novým herním zážitkům

Předplatné PlayStation Plus Extra je perfektní variantou pro ty hráče, kteří mají široký záběr a nechtějí se nutně upínat na omezený počet titulů. S přístupem k rozsáhlé knihovně plné všech možných her napříč žánry, stářím i popularitou můžete bez problémů podnikat každý den novou cestu za dobrodružstvím. Kdo je tedy otevřený dalším zkušenostem a rád zaplní svůj volný čas prozkoumáváním dosud nepoznaných her, měl by pořízení prostředního členského plánu PS Plus Extra rozhodně zvážit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama