PlayStation 5 má opět novou verzi. Nový model zmenšil základní desku, změnil umístění komponentů a shodil 200 gramů
i Zdroj: Sony
Novinka PlayStation 5 má opět novou verzi. Nový model zmenšil základní desku, změnil umístění komponentů a shodil 200 gramů

PlayStation 5 má opět novou verzi. Nový model zmenšil základní desku, změnil umístění komponentů a shodil 200 gramů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 9. 2022 13:06

I když od vydání nové generace konzolí uběhly už téměř dva roky, jejich podoba se od původní verze stále mění. I když ve většině případů jde o maličkosti, jako například o podobu větráku, nová verze PlayStation 5 poměrně zásadně mění své vnitřnosti, jak zjistil youtuber Austin Evans.

Reklama

  • PlayStation začal prodávat novou verzi své nejnovější konzole
  • Model CFI-1200 má zásadně přepracované vnitřnosti, jak zjistil youtuber Austin Evans

Ve svém videu ukazuje nejnovější model CFI-1200, který v Austrálii vešel do prodeje na konci srpna. Youtuber poukazuje na několik zásadních změn, a to především u základní desky, která je kompletně přepracovaná a menší, než tomu bylo u předchozích modelů. Zmenšil se i heatsink, avšak napříč celým systémem vede nová heat pipe. K lepšímu chlazení nyní poslouží i vylepšená ploška u SSD disku.

Společně se změnou základní desky se tak přepracovalo i umístění jednotlivých komponentů, celkově se ale zlepšil i odběr elektřiny, který je nyní okolo 200 W, oproti předchozímu CFI-1100, který si bral přibližně 230 W. Zákazníci si také mohou z původní váhy odepsat přibližně 200 gramů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama