Pathfinder: Wrath of the Righteous se už prodalo milion kusů. Další hráče má oslovit nově představené DLC
i Zdroj: Owlcat Games
Novinka Pathfinder: Wrath of the Righteous se už prodalo milion kusů. Další hráče má oslovit nově představené DLC

Pathfinder: Wrath of the Righteous se už prodalo milion kusů. Další hráče má oslovit nově představené DLC

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

21. 1. 2023 11:00

Studio Owlcat Games přináší novinky pro hráče Pathfinder: Wrath of the Righteous – a to výjimečně herní i neherní. Vývojáři kromě nového nového příběhového dodatku totiž čerstvě oznámili, že se jejich titulu prodalo za rok a půl již přes milion kusů, za což dozajista vděčí vřelému přijetí i vydání vylepšené edice.

Reklama

  • Studio Owlcat Games oznámilo úspěšného překonání milionu prodaných kusů u Pathfinder: Wrath of the Righteous 
  • Druhý díl slavné série již 7. března dostane další dodatek s názvem The Last Sarkorians
  • Otevře novou hratelnou třídu i příběh o dávné historii herního světa

Kreativní ředitel Owlcat Alexander Mishulin řekl, že překonání milionu prodaných kusů je „velmi důležitým znamením“, že se studio ubírá správným směrem. Znovu tedy opakuje, že společnost i nadále hru podporuje a že do budoucna plánuje přinést další bezplatné aktualizace a placená DLC. 

Vedle čísel prodejů došlo přitom shodou okolností i na představení prvního DLC druhé sezóny. The Last Sarkorians, jak bylo nazváno, slibuje od 7. března přinést příběh o historii ztraceného kmene Sarkorianů, stejně jako novou hratelnou třídu Shiftera, za kterou můžete hrát. 

Pokud jde o její schopnosti, je asi zřejmé, že třída mající v názvu “proměnu” má asi co dočinění se změnou podob. Autoři přesněji vzato uvádějí, že budeme mít na výběr ze šesti základních archetypů, včetně plnokrevné bestie i více humanoidních forem. Jedním z více speciálních archetypů bude přitom obdařen i náš nový společník. Ulbrig Olesk coby poslední žijící Sarkorian schopný změny v griffona se totiž po našem boku vydá po stopách svého kmene, jenž kdysi obýval území základní hry, ale po katastrově před 100 lety nenadále zmizel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama