Pathfinder: Wrath of the Righteous přijde na konzole v září. PC hráči si ještě před tím mohou užít nové DLC
i Zdroj: Owlcat Games
Novinka Pathfinder: Wrath of the Righteous přijde na konzole v září. PC hráči si ještě před tím mohou užít nové DLC

Pathfinder: Wrath of the Righteous přijde na konzole v září. PC hráči si ještě před tím mohou užít nové DLC

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

16. 7. 2022 13:00

Owlcat Games přinášejí spoustu novinek pro zapřisáhlé vyznavače značky Pathfinder. Tou bez pochyb největší je to, že druhý díl této znamenité RPG série, Pathfinder: Wrath of the Righteous, po dlouhém čekání konečně zamíří na konzole, a to na začátku podzimu letošního roku. Ani u ostatních novinek nelze ovšem přehlížet přínos. Hned další je totiž to, že dojde i na vydání dalšího DLC a bezplatné povýšení PC verzí na vylepšenou Enhanced edici.

Reklama

  • Pathfinder: Wrath of the Righteous vyjde na konzole 29. září – více než rok po návštěvě PC
  • Každá verze hry bude po vydání konzolových verzí zdarma povýšena na vylepšenou Enhanced edici
  • 11. srpna vychází také třetí a poslední DLC: The Treasures of the Midnight Isles

PS4, Xbox One a nově i Switch dostanou druhého Pathfindera 29. září, přičemž u Switche tomu tak bude skrze Cloud. Verze pro současné konzole poběží pouze v režimu zpětné kompatibility, která nenabídne žádná přidaná nastavení nebo grafická vylepšení. Původně měla hra vyjít už na počátku letošního března, avšak nabrané zpoždění donutilo vývojáře z Kypru na hře pracovat o něco déle.

Ještě před vydáním konzolové verze, která snad bude o chlup lepší než u prvního dílu, dojde 11. srpna také na vydání The Treasures of the Midnight Isles – třetího a posledního DLC otevírající titulní souostroví, které lze prozkoumat v rogue-like režimu, nebo v rámci rozehrané hlavné kampaně. 

Relativně volně lze Midnight Isles přirovnat k Beneath the Stolen Lands pro Pathfinder: Kingmaker. I nové DLC umožňuje totiž před plavbou na prokleté lodi od základu vystavět novou družinu (popřípadě využít tu, kterou již máte) a vydat se pro nové zbraně, kouzelné lektvary, svitky i trofeje nepřátel. Pokud navíc vaše milovaná skupina náhodou skoná (a všichni víme, že je to spíše otázka času), hra ani přes příklon k roguelike úplně nekončí, ale zachovává jeho části.

S rozšířením PC verze o další hutný obsah se dále pojí také její nová edice, která zamíří zdarma k majitelům hry. Podobně jako první díl, i Wrath of the Righteous se s vydáním na konzolích napříč všemi platformami změní do Enhanced edice, která přinese různá vylepšení i opravy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama