Patch pro Cyberpunk přinese stovky oprav
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch pro Cyberpunk přinese stovky oprav

Patch pro Cyberpunk přinese stovky oprav

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 3. 2021 11:49 7

Netrpělivě očekávaná obří aktualizace kyberpunkového RPG Cyberpunk 2077 už klepe na dveře. Společnost CD Projekt zatím neoznámila, kdy přesně opravný balíček vyjde, zveřejnila ale seznam změn, které přinese. A ten je opravdu nabitý, čítá stovky menších i větších úprav.

Reklama

Mezi největší změny patří poměrně komplexní oprava systému mužů zákona, policejní složky by se měly spawnovat v o něco logičtější vzdálenosti a hráčům by tak neměly padat přímo na záda. Zásadních úprav dozná i řízení. Nově lze nastavit citlivost zatáčení a ovládání bude příjemnější i v případech, kdy hra běží ve velmi nízké nebo naopak velmi vysoké snímkové frekvenci. Zásadní novinkou je přidání podpory pro technologie ray-tracing na grafických čipech výrobce AMD, opravena má být řada rozbitých questů, velkým laděním prošly problematické verze hry pro starší generaci konzolí.

Vedle větších úprav v seznamu najdete desítky menších, včetně skutečných detailů. Kompletní výčet naleznete na oficiálním webu hry

Patch pro Cyberpunk přinese stovky oprav
i Zdroj: Hrej.cz

Odkládaný patch 1.2 má dle slov autorů v zásadě uvést hru do reprezentativního stavu, kdy bude hratelná bez problému na všech platformách. Původně měl vyjít už v únoru, po hackerském útoku na studio CD Projekt byl ale odložen a práce na dalších úpravách se výrazně zkomplikovaly. Vývojáři se nyní dle dříve zveřejněných plánů (viz obrázek výše) začnou soustředit na bzeplatné balíčky obsahu a plánovanou verzi pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series.

Vrátíte se s novou verzí do Cyberpunku, nebo jste nad ním definitivně zlomili hůl?

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama