Patch pro Assassin’s Creed Odyssey odemyká 60 FPS na konzolích PS5 a Xbox Series. Rozdíl zachycuje srovnávací video
i Zdroj: Hrej.cz
Assassin's Creed Odyssey Novinka Patch pro Assassin’s Creed Odyssey odemyká 60 FPS na konzolích PS5 a Xbox Series. Rozdíl zachycuje srovnávací video

Patch pro Assassin’s Creed Odyssey odemyká 60 FPS na konzolích PS5 a Xbox Series. Rozdíl zachycuje srovnávací video

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 8. 2021 13:55

Možná se mezi našimi čtenáři najdou hráči, kteří ještě neměli tu čest s Assassin’s Creed Odyssey. Právě nyní je zřejmě ten nejlepší čas na vlajkovou loď Ubisoftu nastoupit. Jednak se dá pořídit za pár korun, jednak se dnes odemyká vyšší framerate, tedy alespoň v případě konzolí PlayStation 5 a Xbox Series.

Reklama

  • Patch 1.6.0 odemyká 60 FPS v Assassin’s Creed Odyssey
  • Žádná další vylepšení však nepřináší
  • Změnu zachycuje srovnávací video
  • Patch je již k dispozici ke stažení

S dnes vydaným patchem 1.6.0 se totiž otevírá možnost zažít antické Řecko v 60 snímcích za vteřinu. Patch nezabere mnoho místa, na Xboxu ukrojí pouze 370 MB, na PlayStationu pak o 100 MB navíc. 

Jinak se ale Odyssey nezmění. Hra totiž i nadále běží ve zpětné kompatibilitě, vývojáři do ní patrně ani nehodlají investovat více času. Není tedy na místě doufat v plnohodnotný next-gen update. 

Jak hra po aplikování patche vypadá, to si můžete ověřit třeba v ukázce, která porovnává, jak běží na konzolích Xbox One a Xbox Series. Srovnávací video pro konzole od Sony nyní k dispozici není, musíte tedy vzít zavděk pouze záběry z verze pro PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama