Paradox zdražuje některá DLC k Crusader Kings 3 na dvojnásobek, aby pořizovací cena reflektovala hodnotu obsahu
i Zdroj: Paradox Interactive
Crusader Kings III Novinka Paradox zdražuje některá DLC k Crusader Kings 3 na dvojnásobek, aby pořizovací cena reflektovala hodnotu obsahu

Paradox zdražuje některá DLC k Crusader Kings 3 na dvojnásobek, aby pořizovací cena reflektovala hodnotu obsahu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 8. 2022 14:49 1

Studio Paradox Interactive zvýší cenu DLC balíčků pro svou zatím poslední grand strategii Crusader Kings 3 na téměř dvojnásobek té původní. Od 13. září bude každé DLC nazývané “Flavour Pack” stát 13 dolarů místo dosavadních 7. Studio to odůvodňuje tím, že cena lépe reflektuje hodnotu nového obsahu.

Reklama

  • Flavour Packy pro Crusader Kings 3 budou stát téměř dvakrát více než dříve
  • Hráčům se to moc nelíbí

Nezdraží tedy hra jako taková, ani větší expanze Royal Court. Zdražení se zatím týká dosud vydaných balíčků Northern Lords zaměřeného na vikingy a Fate of Iberia s osudy národů Pyrenejského poloostrova. Pochopitelně nová cenovka platí i pro všechna do budoucna vydaná rozšíření stejného formátu. V rámci jednotlivých regionů se může změna ceny mírně lišit.

Úsměvné je, že samo studio v oznamovacím příspěvku na oficiálním fóru hráčům doporučuje, aby si balíčky nakoupili za nižší cenu, dokud je to možné. 

Fanouškům na fóru se krok pochopitelně nelíbí. Především nechápou, proč dochází ke zpětnému zdražení obsahu, když navíc nepřijde žádné rozšíření nebo zvýšení ambicí jednotlivých obsahových balíčků. DLC od Paradoxu navíc v posledních letech trpí při vydání poměrně zásadními bugy. „Jestli si myslíte, že Fate of Iberia nebo Northern Lords stojí za 13 dolarů, tak se můžu jen smát. Každé jedno DLC, které jste pro CK3 zatím vydali, bylo šíleně předražené vzhledem k tomu, co nabízelo. Kdybych neměl Royal Edici, nekoupil bych si ani jedno. Ne za tuhle cenu,“ zaznívá například v diskuzi na fóru.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama