Paradox oznámil rozšíření svých hitů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Paradox oznámil rozšíření svých hitů

Paradox oznámil rozšíření svých hitů

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

15. 8. 2014 15:55 1
Reklama

Crusader Kings II a Europa Universalis IV se dočkají dalších rozšíření, která se budou soustředit na určitá období z historie našeho kontinentu. Oznámil to vydavatel Paradox Interactive na konferenci v rámci Gamescomu.

Europa Universalis IV: Art of War se zaměří na neklidné období třicetileté války v první polovině 17. století a na napoleonské války ani ne o 100 let později. Změny by měly vylepšit kontrolu vaší armády, například nařídit vojenské pochody na nepřítele či budování zjednodušené armád pouze jedním kliknutím. Vylepšení by se měla dotknout i námořních bitev, usnadní se upgradování celých flotil a zautomatizuje námořní transport vašich armád.

Crusader Kings II: Charlemagne se ponoří hlouběji do historie a sedmé rozšíření se soustředí na Karla Velikého a jeho rozmachu franské říše. Nová kampaň začne v roce 769, čímž přidá základní hře dalších zhruba 100 let. Hráči si budou moci vytvořit vlastní království a impéria, tituly a vlajky. Společně s novými historickými událostmi přijde i více než 20 nových kultur, nový systém změny ročního období a úplné předělání systému regentství.

Ani jedno z rozšíření nemá určené datum vydání, Paradox pouze zmínil, že se jich dočkáme už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama