Paradox ohlašuje další herní akci. Uskuteční se příští týden a proběhne v partnerství s Xboxem. Dojde na oznámení tří nových her
i Zdroj: Paradox Interactive
Novinka Paradox ohlašuje další herní akci. Uskuteční se příští týden a proběhne v partnerství s Xboxem. Dojde na oznámení tří nových her

Paradox ohlašuje další herní akci. Uskuteční se příští týden a proběhne v partnerství s Xboxem. Dojde na oznámení tří nových her

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

28. 2. 2023 08:25

Společnost Paradox Interactive oznámila, že uspořádá další virtuální show, která nám ukáže plány tohoto evropského vydavatele. Během přenosu 6. března (18:00) se máme dočkat celkem tří nových her a také rozšiřujícího obsahu. Určitou roli má hrát také partnerství s Xboxem.

Reklama

  • Vydavatelství Paradox Interactive oznamuje videoherní akci na 6. března od 18:00 našeho času
  • V plánu je ukázat budoucí projekty tří jeho studií i odhalit DLC několika her

Tisková zpráva prozrazuje, že chystaná přehlídka představí tři nové hry studií Colossal Order, Harebrained Schemes a Paradox Tectonic. Kromě nových her budou odhalena také čtyři nová rozšíření pro již vyšlé hry a dále pár menších oznámení od nezávislého labelu Paradox Arc. K dispozici zároveň bude také informace o bezplatných updatech několika starších titulů. Přesně kterých už vydavatel ale neprozradil.

„Nechci říkat, že máme přichystáno jakkoli velké množství oznámení, nicméně je pro mě těžké si vybírat které mě osobně nejvíce těší," řekl Fredrik Wester, ředitel Paradox Interactive. „Hovořit přímo s našimi hráči o našich dalších hrách, sdílet jejich nadšení z toho, co přijde, a porovnávat, kolik hodin nahráli – to je něco, co si všichni v Paradoxu hluboce užívají“, dodal Wester s vyznáním, že si také přeje, aby jednotlivá oznámení nemusel držet v tajnosti tak dlouho.

V rámci odhalení, které nám Paradox přinesl, bylo potvrzeno, že jak obsah dál rostoucího Crusader Kings III, tak Europa Universalis IV bude součástí okénka kolem updatů nebo DLC. Pokud jde o nové hry, Paradox zůstává více tajemný. Trochu nadneseně říká, že debut nového studia Paradox Tectonic je pro něj v současné podobě „přelomový“, kdežto novinka od Colossal Order je podle něj „neuvěřitelná“. Poslední hru pak nekomentuje vůbec. 

Nicméně, jde-li soudit něco z minulosti Harebrained Schemes (kyberpunk RPG trilogie Shadowrun plus mecha akce Battletech), nejspíše půjde o něco trochu akčnějšího. S ohledem na zbylá dvě studia vezměme vše už pouze telegraficky. Tým Paradox Tectonic vede totiž bývalý šéf vývoje The Sims a Second Life, Rod Humble, a jeho hra bude dle loňské zpovědi Humbla obdobného rukopisu. A tým Colossal Order stojí za budovatelskou strategií Cities: Skylines.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama