Pacifická mapa pro Warzone nabírá týdenní zpoždění
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Warzone Novinka Pacifická mapa pro Warzone nabírá týdenní zpoždění

Pacifická mapa pro Warzone nabírá týdenní zpoždění

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

20. 11. 2021 12:15

Výlet do prosluněných končin Pacifiku se v rámci Call of Duty: Warzone odkládá o jeden týden. Dosud největší mapa, s níž Activision zanedlouho rozšíří svůj populární battle royale, bude tak prvním hráčům otevřena 8. prosince; těm zbylým o den později.

Reklama

  • Mapa Caldera pro Call of Duty: Warzone nedorazí v původním termínu
  • Týdenní zpoždění povede ke zpřístupnění nového bojiště 8. a 9. prosince v závislosti na vlastnění Call of Duty: Vanguard

Hráči, kteří si pořídí Call of Duty: Vanguard, si i přes zpoždění nadále zachovávají denní předstih; jejich vstup na Calderu odpovídá 8. prosince. V tentýž den startuje i první multiplayerová sezóna samotného Vanguard, jež byla odložena paralelně s mapou. Totéž platí i pro nový anti-cheat systém Ricochet.

Než bude Caldera do Warzone oficiálně začleněna, trvá na území Verdansku série výzev. V nich lze mimo jiné vyhledávat dílčí informace k nové mapě, jakož se dále účastnit závěrečného eventu, jehož pomocí bojiště změní svou podobu. Původní konání hlavního eventu připadalo na 30. listopadu, je ovšem možné, že zpoždění zaregistrujeme i zde.

Z trochu odlišného soudku můžeme na konec ještě poznamenat, že se týdenním posunem dostává Warzone do přímého střetu s kampaní Halo Infinite. Co se týče důvodu, proč k odkladu došlo, Activision neposkytl žádné oficiální vyjádření.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama