Oznámení kolem God of War může přijít už příští týden. Informace navazuje na starší zprávu Jasona Schreiera
i Zdroj: PlayStation Studios / Santa Monica Studio
God of War Ragnarök Novinka Oznámení kolem God of War může přijít už příští týden. Informace navazuje na starší zprávu Jasona Schreiera

Oznámení kolem God of War může přijít už příští týden. Informace navazuje na starší zprávu Jasona Schreiera

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 6. 2022 10:50

Prominentní leaker s přezdívkou The Snitch přináší kryptické informace o očekávaném titulu studia Santa Monica. Po svém neomylném odhadu her z posledního State of Play a několika oznámení na zbytku „E3“ spravuje hráče o prezentaci God of War Ragnarök. Pokračování norské ságy se má podle jednoho výkladu jeho příspěvku ukázat už příští čtvrtek.

Reklama

  • Leaker s přezdívkou The Snitch tajemnou zprávou pravděpodobně láká na oznámení kolem God of War Ragnarök
  • Jeden z možných výkladů jeho příspěvku vede na datum 30. června

O mírné pozdvižení se leaker postaral tweetem populárního GIFu Krata, v jehož spodní části přidal navíc posloupnost čísel: 1 1 1 1 0. Pozornost hráčů se rychle stočila k interpretaci série čísel ve dvojkové soustavě, neboť jejím převodem na standardní desítkovou dostáváme 30 – což pohromadě s informacemi Jasona Schreiera vede na domněnku, že k odhalení možná dojde ve čtvrtek 30. června. 

Jason Schreier z agentury Bloomberg ve svém nedávném článku tvrdil, že jeho zdroje spojují vydání Ragnaröku s listopadem letošního roku, přičemž oficiální oznámení očekávají koncem června. Toto prohlášení navazovalo na jeho článek ze začátku února, na nějž se rozhodlo zareagovat i řada dalších leakerů, a to v pozitivním i negativním směru. Někteří tak s postojem k vydání letos souhlasili, zatímco jiní tvrdili, že hra nedorazí, neboť byla odložena na rok 2023. Samotná databáze PlayStation Network následně nabídla vlastní pohled na věc. Uvedla totiž, že k vydání God of War má dojít v rozmezí prosince a září letošního roku, čímž by hra spadla do zmíněného odhadu.

Sami si dobře uvědomujeme, jak “přesvědčivě” se taková zpráva jeví vzhledem k nedostatku oficiálních informací a naopak vycházení ze zpráv, které nemají ani jednoznačný výklad. I přesto je však zajímavé sledovat, že právě na odhadovaný čtvrtek tradičně připadá State of Play, což ve spojení se staršími odhady Snitche naději trochu zvedá. Doufejme proto, že přání není jen otcem myšlenky, ale spíše předzvěstí toho, co nás příští týden opravdu čeká.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama