Overwatch 2 změní vzhled i schopnosti Bastiona. Svůj arzenál vystřídá i Sombra
i Zdroj: Hrej.cz
Overwatch 2 Novinka Overwatch 2 změní vzhled i schopnosti Bastiona. Svůj arzenál vystřídá i Sombra

Overwatch 2 změní vzhled i schopnosti Bastiona. Svůj arzenál vystřídá i Sombra

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

26. 9. 2021 11:00

Jako součást letošního turnaje Overwatch League Grand Finals došlo na avizované uvolnění zpráv k Overwatch 2. Ačkoli hra ani po dvou letech nenabízí datum vydání nad rámec sdělení, že se tak stane nejdříve příští rok, dozvídáme se něco více o chystaných balančních změnách.

Reklama

  • Vývojáři Overwatch 2 představili seznam změn postav Bastiona i Sombry
  • Dojde na úpravu vizuálu i zásadní proměnu jeho schopností

Overwatch 2, jež se po dubnovém odchodu ředitele vývoje prvního dílu rozloučilo v posledních dnech i s výkonným producentem, přinese při vydání kompletní přepracování Bastiona. Jeho dosavadní sebeopravování bude nahrazeno granátem se schopností odrazu od okolních objektů a přilnutí k tělům nepřátel, zatímco transformace ve věž nově nabídne i možnost přesunu. Vedle aktivních dovedností se mění taktéž vlastnosti nošené zbraně, obětující kadenci pro vyšší přesnost na dálku.

Poněvadž se navíc hovoří o celkové změně, ani ultimátní dovednost nezůstává stejná. Namísto rekonfigurace v tank, jež by byla nyní až příliš podobná režimu věže, byla Bastionovi dána do vínku přeměna v nemobilní artilerii s volbou tří míst na mapě, která budou bombardována. Jeho vlastní zevnějšek jde pak ruku v ruce s prohozením talentů. Vývojáři se při navrhování designu snažili zachytit především uhlazenější vzhled moderních materiálů.

Druhou obměnou prochází Sombra. Její hackování nově vyžaduje kratší dobu k opětovnému nabití, přičemž jeho fungování rozšiřuje možnost setrvání v neviditelnosti a označení nepřátel pro sebe a své spojence. Transparentnost oponentů skrze zdi a další pevné materiály se bude pak hodit zejména díky navýšení celkového poškození, které jim je Sombra při označení schopna udělit.

Ultimátní schopnost již plošně nevyřazuje štít, ale namísto toho ubírá 40 % z aktuálního zdraví každého zasaženého protivníka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama