Odložené Sea of Stars od autorů The Messenger si k nám proklestí cestu příští léto
i Zdroj: Sabotage Studio
Novinka Odložené Sea of Stars od autorů The Messenger si k nám proklestí cestu příští léto

Odložené Sea of Stars od autorů The Messenger si k nám proklestí cestu příští léto

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 12. 2022 09:00

Vývojáři akční retro plošinovky The Messenger znovu lákají na svou další hru. V nejnovějším vývojářském deníčku, ke kterému se přidal slavný skladatel Chrono Triggeru Jasunori Micuda, došlo na upřesnění data vydání, které nám zůstávala skryto. Titul, jenž měl podle poslední informace vyjít někdy příští rok, nakonec dorazí průběhem léta.

Reklama

  • Novinka od tvůrců The Messenger vyjde v létě 2023 na konzole PS5, PS4,  Switch a PC (Steam)
  • K dispozici je nová ukázka herního sountracku od Jasunori Micudy

Sea of Stars, ohlášené autory ze studia Sabotage jako prequel k The Messenger, bylo oznámeno v roce 2020, a to s očekávaným termínem vydáním do Vánoc 2022. V červnu letošního roku nicméně vyšlo najevo, že vývoj nabral zpoždění. Hra byla proto odložena až do dalšího kalendářního roku, přičemž tvůrci dodatečně slíbili, že se můžeme těšit na zábavný příběh, nostalgické vzpomínky a napínavé boje v retro stylu. 

Stejně jako ve zmíněném debutu, který nám studio nabídlo v roce 2018, i Sea of Stars staví svou inspiraci na oči. I v tomto případě se nepokrytě hlásí ke zlaté éře herního průmyslu, kterou zahájily 16bitové systémy, jako je např. SNES, a žánr tahových RPG, který žije dosud. Studio v tomto bodě navíc slibuje, že pouze neoživuje minulost. Úpravy osvědčeného vzorce, které onehdy fungovaly, mají tak nově zahrnovat třeba i absenci zdánlivě nekončícího grindu při levelování postav, podobně jako upravený vizuál, který mísí moderní prvky s pixelovou 2D grafikou. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama