Oceňovaná adventura Outer Wilds nás letos v září poctí tajuplnou expanzí
i Zdroj: Hrej.cz
Outer Wilds Novinka Oceňovaná adventura Outer Wilds nás letos v září poctí tajuplnou expanzí

Oceňovaná adventura Outer Wilds nás letos v září poctí tajuplnou expanzí

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

30. 7. 2021 10:00

Annapurna Interactive, která z převážné části absentovala z konferencí přidružených i oddělených od veletrhu E3, představila na své včerejší akci řadu novinek. Vedle ukázek kočičího Stray nebo pestrobarevného Solar Ash, došlo tak například i na oznámení spekulovaného rozšíření pro Outer Wilds.

Reklama

  • Outer Wilds se na konferenci Annapurna Interactive dočkalo oznámení příběhové expanze
  • Echoes of the Eye zavede hráče do temných hlubin Sluneční soustavy

Vývojáři ze studia Mobius Digital se na včerejší konferenci svého vydavatele ukázali s odhalením Echoes of the Eye, první a zároveň poslední expanze světa Outer Wilds. Podobně jako předloni vydaná základní hra, i na 28. září chystaná expanze zamíří na PlayStation 4, Xbox One, Steam a Epic. Nativní verze pro Nintendo Switch, jež je v rámci základní hry v plánu až na třetí kvartál letošního roku, na své oznámení stále čeká.

Příběhová podstata dodatku je po vzoru předešlého vyprávění znovu spíše záhadou. Vývojáři se v meziřečí nechali slyšet, že dějově chtějí především obohatit existující svět  a že hráči, kteří hru dohráli, budou nejspíše překvapeni tím, jak budou věci navázány. Podle autorů by se tak navíc mělo stát ve výrazně potemnělejším duchu, neboť Echoes of the Eye má sloužit jako „finální příběh u táborového ohně“, který kromě dechberoucích divů ukáže i zlověstná zákoutí, která by bylo lepší nechat netknuta.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama