Očekávaná PS5 exkluzivita Stellar Blade má datum vydání
i Zdroj: Shift Up/PlayStation
Stellar Blade Novinka Očekávaná PS5 exkluzivita Stellar Blade má datum vydání

Očekávaná PS5 exkluzivita Stellar Blade má datum vydání

Dominik Tománek

Dominik Tománek

1. 2. 2024 11:00

Po více než roce čekání se na akci State of Play představil šestiminutový trailer ze hry Stellar Blade. Tvůrci ze Shift Up ale také stanovili konkrétní datum vydání.

Reklama

  • V rámci akce State of Play se Stellar blade dočkala obsáhlého traileru 
  • Ukázka představila i datum vydání, které je stanoveno na 26. dubna 2024

Stellar Blade je vývoji už poměrně dlouhou dobu. V roce 2019 byla hra odhalena ještě pod pracovním názvem Project Eve a měla vyjít napříč všemi platformami. Jak se však vývoj protahoval, hra se stala exkluzivitou pro next-gen konzoli PlayStation 5. Před dvěma lety se společně s oficiálním názvem představilo i datum vydání. To bylo tenkrát stanoveno na nespecifikovanou část roku 2023. Vzhledem k tomu, že v kalendářích na nás už svítí rok 2024, je jasné, že tento plán tvůrcům ze studia Shift Up nevyšel. 

V rámci včerejší akce State of Play se nicméně Stellar Blade dočkala nového obsáhlého traileru, který ukazuje část hratelnosti, ale i filmovosti chystané hry. Kromě toho jsme se dozvěděli konkrétní datum vydání, které je naplánováno na 26. dubna 2024. 

Stellar Blade se odehrává na sci-fi postapokalyptické Zemi, kde útočníci donutili lidi k útěku do mimozemské kolonie. Hráči ovládají Evu, která má za úkol zachránit planetu. Hru si bude možné předobjednat od 7. února. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama