Nyní můžete stahovat Gears of War 3 ve verzi pro… PlayStation 3?
i Zdroj: Hrej.cz
Gears of War 3 Novinka Nyní můžete stahovat Gears of War 3 ve verzi pro… PlayStation 3?

Nyní můžete stahovat Gears of War 3 ve verzi pro… PlayStation 3?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 5. 2021 13:51 1

Že v roce 2021 vyjde PlayStation 3 verze oblíbené xboxové exkluzivity Gears of War 3 jste asi nečekali. Skutečnost je ale samozřejmě trochu složitější než se zdá. Hacker PixelButts totiž zveřejnil prototyp Gears of War 3 pro konzoli od Sony ku příležitosti desátého výročí od jeho vzniku. Pro spuštění ale budete potřebovat devkit, pochopitelně nefunguje na klasické konzoli a zatím ani v emulátoru.

Reklama

  • Kutil sdílí PS3 verzi Gears of War 3
  • Je skutečná, Epic na ní testoval Unreal Engine
  • Ke spuštění je ale nutný devkit konzole

První zmínka o existenci prototypu PS3 verze Gears of War přišla už vloni. Právě tehdy se uniklá data PixelButtsovi podařilo spustit. Do té doby, zhruba devět let, kolovala mezi sběrateli, kteří pro ně neměli užitek. Hacker nahrál na YouTube celkem osm hodin gameplaye, který má samozřejmě jisté technické nedostatky a není moc plynulý, jinak je ale hra v zásadě dobře hratelná. Epic navíc proti odhalení nijak nezakročil, naopak potvrdil, že demo skutečně existovalo (a nešlo tedy o neoficiální verzi). Dle něj šlo ale jen o testovací prototyp, který měl zkoušet možnosti Unreal Engine na platformě. Na oficiální verzi pro PlayStation 3 se tedy nikdy nepracovalo.

PixelButts prý žádné další prototypy mezi hráče nenasdílí a se svou rolí se spíše loučí. Také se distancoval od jakýchkoliv technických problémů, které při spuštění buildu můžou nastat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama