Nový trailer zeleného DLC pro The Sims 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový trailer zeleného DLC pro The Sims 4

Nový trailer zeleného DLC pro The Sims 4

David Plecháček

David Plecháček

20. 5. 2020 11:32
Reklama

Krátce po oznámení nového DLC pro The Sims se objevil i nový trailer, který více přibližuje, jaké to je žít a zanechávat po sobě co nejmenší uhlíkovou stopu. Právě ekologie a udržitelnost je základním tématem rozšíření Eco Lifestyle.

The Sims 4 je na trhu už od roku 2014, a i tak se stále těší podpoře vývojářů i zájmu komunity. Ta se nově může pokusit zlepšit nové místo k životu, kterým je Evergreen Harbor. Zdejší sousedství je ale doslova semeništěm špíny, bordelu, ale také všemožného harampádí, které můžete využít k bydlení. Svým přístupem můžete změnit nejen to, jak budete bydlet vy, ale i to, jak bude vypadat svět kolem vás.

Novinkou tak budou solární panely, elektřinu ale též můžete získat z větrných turbín. Dům si můžete postavit jak z kontejnerů a využít tak to, co najdete, nebo si můžete postavit zelený dům s množstvím moderních technologií. Ale jak už zaznělo, důležité je i vaše sousedství. Svým proaktivním přístupem jej můžete změnit, vytvářet zahrady ve veřejném prostranství nebo třeba vynalézt recyklátor nejrůznějších materiálů a využít dostupné věci zase trochu jinak. S tím souvisí i nové kariérní cesty, kterými jsou Civil Designer a Freelance Crafter. Rozšíření vyjde na PC, PS4 a Xboxu One 5. června.

Možná vás ale už série The Sims tak trochu štve, třeba i svou cenovou politikou. Zprávu o novém DLC pro známou sérii tak pro vás doplníme i něčím trochu odlišným. Sims totiž dostávají konkurenci v podobě hry Paralives. Stojí za ní jediný autor, Alex Massé, ale z videí, které kolují internetem, někteří soudí, že by z novinky mohla být zajímavá alternativa. Paralives se nedá upřít specifický grafický styl, a pokud vám sedne, třeba se můžete těšit na hru, která bude pro hráče a jeho peněženku možná trochu přístupnější. Níže se můžete podívat jednak na to, jak probíhá tvorba postavy, jednak ale i na starší ukázky, které naznačují, jakým způsobem se bude hra hrát. Paralives ale bohužel zatím nemají datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama