Nový trailer na film Detective Pikachu
i Zdroj: Legendary Pictures / Tisková zpráva
Novinka Nový trailer na film Detective Pikachu

Nový trailer na film Detective Pikachu

David Plecháček

David Plecháček

27. 2. 2019 11:52 1
Reklama

Ačkoliv jsme v 99 procentech případů portálem zabývajícím se videohrami, čas od času si jedno zbývající procento vyhrazujeme na filmy. Takové snímky musí mít nějaký herní přesah, v minulosti šlo například o Warcraft, Assassin’s Creed nebo Laru Croft, v současnosti to je především žlutý detektiv s hlasem Deadpoola.

Pokud byste nevěděli, o čem je řeč, asi by vás nenapadlo, že popisujeme chundelatého Pikachu. Warner Bros. ale vybrali soudě dle reakcí fanoušků dobře a Ryan Reynolds by tak mohl pomoci slavnému Pokémonovi, aby konečně naboural zažitý názor o špatných filmech s videoherní tematikou. Detective Pikachu totiž navazuje na stejnojmennou hru z roku 2016, která vyšla v Japonsku zkraje roku 2016, v níž hraje roli sice ne tak mocný, ale za to mazaný a inteligentní zástupce žlutého druhu, jehož nejslavnějšího zástupce známe nejčastěji z ramene Ashe Ketchuma.

Už 10. května přijde do kin nový snímek, na jehož druhou ukázku se můžete v traileru podívat. Film režíruje Rob Letterman, který má ve svém portfoliu spíše menší, byť pozitivně přijaté, snímky. Pokud ale s novinkou uspěje, mohl by se velice rychle stát miláčkem všech herně-filmových fanoušků. Když nic, dokázal nás zaujmout.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama